Viena didžiausių mugių Baltijos šalyse tapo ne tik prekybos aikštele, bet ir vieta, kur turiningą savaitgalį renkasi praleisti vilniečiai ir miesto svečiai. Vienas iš mugės organizatorių Vytenis Urba sako, kad apsilankiusiųjų mugėje laukia įvairiaspalvė programa ir staigmenos, rašoma Vilniaus miesto savivaldybės pranešime žiniasklaidai.

Mugės naujienos ir programa

Savo 414-ąją sukaktį minėsianti Kaziuko mugė šiemet bus įamžinta kolekcinėje, dailininko Ryto Jono Belevičiaus kurtoje monetoje, kuri taps šių metų Kaziuko mugės simboliu. Tradicinę šventę įamžins to paties dizaino, bet skirtingų nominalų dvi monetos. Tai bus neįprasto nominalo – 1,5 euro moneta iš vario ir nikelio lydinio (tiražas – 25 000 vnt.) ir 5 eurų spalvota sidabro moneta (tiražas – 2 000 vnt.).

Mugėje šiais metais galima bus atsiskaityti ir banko kortelėmis, o visi prekeiviai suskirstyti prekybos zonomis pagal parduodamus produktus ar teikiamas paslaugas, ir juos galima bus rasti vienoje vietoje. Nepasiklysti padės mugės žemėlapis, kurį galite pamatyti čia.

Kaziuko mugės organizatoriai šiemet į ją kviečia keliauti išmaniai, ir, kaip patys sako „poniškai“ – išsikviesti automobilį per „Uber“ programėlę. Tiems, kurie su „Uber“ keliaus pirmą kartą, kelionė į Kaziuko mugę nieko nekainuos. Mugės žemėlapyje bus pažymėtos specialios vietos, kuriose „Uber“ partneriai-vairuotojai galės paimti ir išleisti keleivius. Patogiausią iš šių nustatytų įsėdimo vietų mugės lankytojai galės pasirinkti programėlėje.

Mugės programą galite rasti Vilniaus miesto savivaldybės internetinėje svetainėje.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)