Oro uoste kalbinti atlikėjai pasakojo, kad vakar po „Eurovizijos“ finalo dar atrado jėgų apsilankyti klube. „Ką nesimato, kad šventėme?“, – juokdamasi klausė Monika. Vaidas tikino, kad pirmas dalykas, kuris jo laukia Lietuvoje – miegas. Monika juokavo, kad greičiausiai atkimš putojančio gėrimo butelį.

Paklausti, kaip vertina šiemetinius balsavimo rezultatus, dainininkai į svarstymus nesivėlė: „Mes nepolitikuojam“. Monika su Vaidu vienbalsiai sutiko, kad Švedijos atstovas buvo jų favoritas, tačiau telefonu atlikėjai nebalsavo nė už vieną šalį. Dainininkai juokėsi, kad nežinojo, kokiu numeriu siųsti trumpąsias žinutes.

Ar kartotumėte „eurovizinį“ nuotykį dar kartą? „Iš tiesų tai yra nerealu. Kartočiau, bet tam reikia labai labai daug jėgų“, – DELFI sakė Vaidas. Monika pridūrė, kad kartotų, tik nežinia, „ar pavyktų“.

Ar jaučiatės kažko nepadarę? „Oi, ne. Padarėme viską, ką galėjome. Nuoširdžiai“, – sakė Vaidas.Dainininkai nepamiršo padėkoti ir gerbėjams Lietuvoje, kurių palaikymą jautė visos išvykos metu: „Norisi nuoširdžiai padėkoti visiems palaikiusiems. Labai malonu dėl to. Labai smagu, kad toks trumpas trijų minučių dalykas sutelkia žmones taikai, meilei, džiaugsmui“.

Oro uosto atvykimo salėje Monika paragino visą „eurovizinę“ komandą pasirašyti ant vėliavos su Vyčiu. „Tegul tai būna bendra tradicija. Tie žmonės, kurie toliau važiuos į „Euroviziją“, tegul seka mūsų pavyzdžiu ir pasirašinėja ant šitos vėliavos“, – naują tradiciją oro uoste susirinkusiems žiniasklaidos atstovams pristatė dainininkai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1974)