Visa informacija apie siūlomą trisdešimtuką pateikiama specialiai sukurtoje interneto svetainėje su žemėlapiu https://www.pamatykLietuvoje.lt/stories/piliakalniai, kuria patogiai galite naudotis ir išmaniuoju telefonu. Be to, atsisiųskite visą siūlomą sąrašą į savo išmaniojo telefono navigacijos programėlę. Piliakalnių nuotraukos, aprašymai ir jų vietos žemėlapyje visada bus su jumis, net ir ten, kur nėra interneto ryšio, o pačius piliakalnius rasite ypač lengvai.

Kviečiame ne tik aplankyti piliakalnių TOP 30, bet ir balsuojant internetu išrinkti gražiausią Lietuvos piliakalnį - http://bit.ly/piliakalnio_rinkimai.

Gražiausio piliakalnio Lietuvos saugomose teritorijose rinkimai vyks iki šių metų gegužės 31 dienos. Savo balsą galite atiduoti už nominuotųjų sąraše esančius piliakalnius arba pasiūlyti savo kandidatą. Suskaičiavus balsavimo rezultatus, gražiausias Lietuvos saugomų teritorijų piliakalnis bus paskelbtas š.m. birželio 1 dieną.

Primename, kad LR Seimas 2017-uosius paskelbė Piliakalnių metais. Pats tinkamiausias būdas paminėti šiuos ypatingus metus – dažniau įtraukti piliakalnius į savo kelionių po Lietuvą maršrutus.
Nors Lietuvoje turime daugiau kaip 900 piliakalnių, tačiau tik nedidelė dalis jų yra pritaikyti lankymui. Daugiausia sutvarkytų piliakalnių yra saugomose teritorijose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)