Parodos EKO LOGIKA 2016 metu organizuojamas atviras forumas „Ateitis mūsų čia“ suburs sveikos gyvensenos, mitybos, aplinkos apsaugos, ekologinių ūkių ir ekologiško būsto ekspertus. Forumu siekiama skatinti sąmoningą visuomenės vartojimą bei atrasti veiksmingiausius būdus, leidžiančius suderinti žmogaus veiklos interesus ir aplinkos gerovę.

Forumo tematiką sudaro keturi elementai, su kuriais kasdieninėje veikloje susiduriame kiekvienas – oras, ugnis, vanduo ir žemė. Tai – stichijos, lemiančios mūsų savijautą. Aplinkos tarša, aktyvi žmogaus ūkinė veikla dažnai lemia nepageidaujamus pokyčius mūsų organizmuose.

Pranešimus apie vyraujančias ekologijos tendencijas, inovacijų taikymą bei ateities perspektyvas skaitys ilgametę patirtį turintys specialistai. Savo sukauptomis žiniomis bei įžvalgomis apie ekologinį ūkininkavimą dalinsis biodinaminio ūkio „Ilzenbergo dvaras“, VšĮ „Ekoagros“, Ekologinių ūkių asociacijos atstovai. Aplinkosaugos ir alternatyvių sprendimų aplinkai bei gyvenimui temas palies Žaliosios politikos instituto, Lietuvos gamtos fondo, Lietuvos vėjo energetikų asociacijos ekspertai. Apie ekologijos sampratą diskutuos Lietuvos žaliųjų judėjimo atstovas bei sveikos gyvensenos specialistė Guoda Azguridienė. Ekspertų būrį papildys ir žiniomis apie sveiką mitybą, sveiką gyvenseną, ekologišką kosmetiką dalinsis sveikos gyvensenos mokytojas Eligijus Valskis, juoko jogos trenerė Kristina Laučienė, „Salvete City“ bei natūralios kosmetikos „Žiedė“ atstovai. O apie sveikatą ir jos priežiūrą pasakos žurnalo „Ko gydytojai tau nepasako“ redaktorė bei leidėja, „Gintarinės vaistinės“ atstovas, gydytoja-homeopatė Aiva Vaivarienė.

Įkvėpė trečius metus vyksianti paroda

Diskusijų forumas „Ateitis mūsų čia“ vyks jau trečius metus organizuojamos parodos EKO LOGIKA metu. Paroda suteikia galimybę sužinoti apie ekologiškus, kokybiškus ir atsakingą vartojimą skatinančius produktus bei paslaugas.

Paroda EKO LOGIKA yra atvira kiekvienam, manančiam, jog šeimos laimė prasideda nuo sveikų šeimos narių, o sveiki šeimos nariai neturi gyventi nekokybiškų, pavojų keliančių buitinių prietaisų aplinkoje. Terminas „ekologija“, kaip ir patys ekologiški produktai, vis dar yra apipinti daugybe mitų, o žinių iš profesionalų lūpų visuomenei dar vis trūksta. Paroda-forumas EKO LOGIKA griauna mitus, padeda semtis idėjų bei išmokti gyventi kitaip – sąmoningai ir kokybiškai.

Detalią programą galima rasti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją