DELFI rato iššūkį priėmė Zip FM radijo laidų vedėjas ir didžėjus Titas Motuzas. Dalyvis vairuoja jau nuo 16-ikos metų – vairavo motociklą. Automobilį T. Motuzas vairuoja 8-erius metus. Vaikinas per šį laiką ratą keitė du kartus: „Vieną kartą nuleido padangą automagistralėje, bet keitėme dviese. Antrąjį kartą turėjau incidentą mieste, teko susitvarkyti pačiam“.

Rato iššūkio tikslas – kuo greičiau ratą su nuleista padanga pakeisti atsarginiu. Visą rato keitimo procesą stebi ekspertas, padangų salono „Melga“ konsultantas Dainius Danisevičius. Iššūkio dalyvis gali paprašyti eksperto pagalbos, jei nesusitvarko pats, tačiau už tai jis gauna baudos taškų - papildomas 30 sekundžių prie jo laiko. Taip pat viską stebintis ekspertas žymisi, ką neteisingai padarė dalyvis, ir už tai jis taip pat gali gauti baudos taškų.

Pradėjus skaičiuoti laiką, T. Motuzas apsivilko liemenę, užsimovė pirštines ir griebėsi padangos. Eksperto pagalbos dalyviui prireikė gana greitai, iš dėklo sunkiai sekėsi išimti įrankius, galiausiai putplasčio dėklas buvo aplaužytas. Toliau T. Motuzui sekėsi gerai, kol nesusidūrė su varžtų dangteliais. Šioje situacijoje taip pat prireikė specialisto patarimo, kuris parodė, kad dangtelius reikia nuimti su specialiomis žnyplėmis. „Šitas dalykas (žnyplės – red. past.) tikrai yra skirtas pasikeisti padangas? Aš nesiskutau specialiai, kad būčiau labiau vyriškas, o dabar dirbsiu su šituo“, - juokavo T. Motuzas.

Tito laikas – 13 min. 49 sek. Jam du kartus prireikė specialisto pagalbos, dėl to prie jo laiko prisideda dar 1 minutė. Primename, kad kitas dalyvis Timūras Augucevičius, priėmęs rato iššūkį, su užduotimi susitvarkė per 8 min. 8 sek.

Padangų salono „Melga“ ekspertas Dainius Danisevičius sakė, kad dalyvis darbą atliko gana taisyklingai, nors turėjo keletą pastebėjimų. Kaip T. Motuzui sekėsi susitvarkyti su užduotimi – žiūrėkite vaizdo siužete.

Visą šią savaitę DELFI žiūrėkite, kaip sekasi iššūkio dalyviams - laidų vedėjui ir aktoriui Timūrui Augucevičiui, ZIP FM radijo laidų vedėjas ir didžėjus Titas Motuzas, humoristas Jaroslavas Michlikevič ir 10 metų vairavimo stažą švenčianti „Carolina make up studio“ vizažistė ir stilistė Toma Kisieliūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)