Ilse ir Waylonas pažįsta vienas kitą nuo paauglystės, kai abu važinėdavo po Olandiją, grodami kantri muziką. Nuo pat pradžių jie abu mylėjo kantri ir jai artimų žanrų muziką – „bluegrass“, folklorą, ir „Americana“. Tačiau labiausiai juos vienijo aistra tikroms, apnuogintoms dainoms, perteikiančioms grynas emocijas. Ši aistra paskatino sukurti „The Common Linnets“.

Praėjusių metų pabaigoje garsiai nuskambėjo jų paskelbta naujiena. Per spaudos konferenciją „The Common Linnets“ pranešė, jog atstovaus Olandijai „Eurovizijos“ dainų konkurse Kopenhagoje. Šiam konkursui jie pasirinko dainą „Calm After The Storm“ – santūrią kompoziciją su įstringančia melodija, kurioje keliamas klausimas, ar draugystė dar tęsiasi, ar jau nebe.

„Viskas yra nuoširdu, - per spaudos konferenciją aiškino Ilse. – Du balsai, dvi gitaros ir toliau tik savo širdies liejimas“. „Tai ne apie drabužius, netikrus deimantus ir šokėjus“, - pridūrė Waylonas.


Pirmajame „Eurovizijos“ pusfinalyje dalyviai pasirodys tokia tvarka:

14. Nyderlandai: „The Common Linnets“ – Calm After The Storm

15. Juodkalnija: Sergejus Ćetkovićius – Moj Svijet

16. Vengrija: Andrásas Kállay-Saundersas – Running

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)