P.S. Nesiūlome šių kostiumų dėvėti nuolat, nes kai kuriais atvejais tai būtų tikras iššūkis. Bet gal jūs juos mėgstate?

1. Žmogus su kauke

Taip, ši kaukė gali būti ir geležinė, jei esate filmo „Žmogus su geležine kauke“ gerbėjas. Visiems kitiems pasufleruosime, kad kaukė gali būti: iš Venecijos ar Brazilijos karnavalo, mumijos kaukė, dujokaukė, kolegos veido kaukė ar melagio, o gal grožio kaukė? Neribokite savo fantazijos!

2. Ūsai, barzdos ir antakiai

Tema gali atrodyti paprasta, tačiau patikėkite, ūsai, barzda ar netgi vešlūs antakiai žmogų gali pakeisti neatpažįstamai, kokie, pvz., tapo ir mūsų dizaineriai „Mados infekcijos“ festivalio pristatymo spaudos konferencijoje. Puiki tema nebijantiems pasijuokti iš savęs ir kolegos (jei tai ne jūsų bosas...).

3. Transformeriai

Net neįsivaizduojate, ką galima padaryti su keliais kartono lapais... O jei dar turite visą dėžę, likusią nuo naujo televizoriaus - įspūdingas kostiumas ir reginys kolegoms garantuotas!

Kas transformuotis nenori, gali būti senoviniu robotu.

O paprasčiausias variantas - iš dėvėtų drabužių parduotuvės nusipirkti senovinį slidininko kostiumą ir beliks tik šiek tiek jį patobulinti.

4. Vienos pokylis

Jei kolektyvo moterys nori pasipuošti, o vyrai nėra linkę dabintis karnavaliniais kostiumais, išgelbės Vienos pokylio tema, juolab kad suknelių ir čia gali būti pačių ekstravagantiškiausių.

5. Kosmosas ir ateiviai

Tai puiki tema dirbantiems kūrybišką darbą ar turintiems beprotiškai išradingus kolegas, kurie į vakarėlio temą žiūri atsakingai ir tam ruošiasi iš anksto. Ateivio kostiumui galima panaudoti praktiškai bet ką, pradedant žvilgančia folija, polietileno plėvele, baigiant prie kostiumo pritvirtintais virtuvės rakandais, tamsoje šviečiančiais neoniniais šiaudeliais.

6. Bet kas, bet ne drabužiai

Jei nei darbe, nei gyvenime jums nėra nieko neįmanomo, ši tema kaip tik jums. Ką galima panaudoti vietoj drabužių? Ogi bet ką: lipnią ar remonto darbų juostą, tvarstį, galiausiai galite pasisiūti įprastą kostiumą iš neįprastos medžiagos, pvz., nepermatomos plėvelės. Statybinių reikmenų parduotuvėje kostiumui medžiagos tikrai atrasite.

7. Džiaugiuosi, kad nesu...

...kaminkrėtys, chirurgas, moksliukas iš amerikietiškų filmų, barzdotas storas nykštukas, pupytė su rožiniais nagais ir pripūsta krūtine. Labai šauni ir plati tema, leidžianti pasireikšti fantazijai.

8. Siaubo filmų herojai

Pavargusiems nuo animacinių filmukų herojų, gyvūnėlių, dešimtmečių ir kitų temų, siūlome tapti siaubo filmų herojais. Net jei ir nemėgstate siaubo filmų, tikrai bent vieną netyčia esate matę, ar tai būtų „Pjūklas“, ar 1967 m. „Baubas“.

9. Mados nesusipratimas

Įkvėpimo šiai temai galite atrasti ir mūsų miestų gatvėse, o jei dar domitės, kas vyksta užsienio mados pasaulyje... Sėkmė šiame vakarėlyje jums garantuota!

10. Vandenyno gelmėse

Jūsų įkvėpimo šaltiniu gali būti visi jūrų ir vandenynų gyventojai. Tikri ir atkeliavę iš pasakų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)