Taigi, pateikiame dizainerio komentarus apie paskutinio pusfinalio dalyvius.

Greta Šmidt:

Medūza Gorgona (sėkmingai perplaukė Atlantą). Lietuvos priešai vien nuo jos žvilgsnio virsta pakelės šašlykinėmis. Dėmesio Krašto apsaugos ministerijai: Muzika ir įvaizdis labai tiks gintis nuo interventų.

Greta Šmidt

Grupė "Merlin":

Jis turbūt mano, kad yra toks kietas ir gabalas yra toks geras, kad į sceną galima lipti pasipuošus taip, kaip mano kaimynas eina savo triušių šerti. Skirtumas tik toks, kad triušiena raudono vyno padaže labai gardi.

Merlin

Vaida feat. „Movetron“:

Tranformeriai 5. Viena (baltoji) transformavosi iš Babruisko vestuvinio salono, o kita - iš praeito amžiaus žurnalų suaugusiems. Finale gėris gali pralaimėti.

Vaida Narkevičiūtė ir "Movetron"

Grupė „Laiptai“:

Perifrazavus brolių Cohenų filmą “Būti Džonu Malkovičiumi”, šios grupės lietuviškas variantas turėtų skambėti „Būti Mantu Petruškevičiumi”: ”o bože, iš kur gavot tokius kostiumėlius?”

Laiptai


Simona Milinytė:

Maiklas Džeksonas ant scenos turi būti vienas, tuomet būtų išvengta nereikalingo atlikėjų kelnių dydžių aptarinėjimo. Linkėčiau pasirodymą koncentruoti į solistę.

Simona Milinytė

„Dar“

Puiki daina ir įvaizdis šampūno reklamai, vis tiek niekas neprisimins. Bet gal ačiū, šį vakarą nusiprausiu upelyje, net jeigu reikės prasikirsti eketę.

DAR

Donatas Monvydas:

Šiuolaikinis Pjero? Vyras – svajonė, toks, kokio herojaus trūksta šioje šalyje - romantiko ir geriečio. Pasvajokim, gal Lietuva Europoje pagarsės ne tik milžinais, galingai dedančiais į krepšį, bet ir tais, kurie gieda serenadas savo mylimosioms žvaigždėtą naktį po langais...

Donatas Montvydas
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją