Šiuo metu pirmagimio besilaukianti M. Šedžiuvienė nebekoncertuoja su grupe, o taip pat – nebepriima ir naujų klienčių, kurios pageidauja makiažo. Ir visa tai – vardan vaikelio saugumo.

„Šio kūdikio labai laukiau, todėl dėl jo net ir visus devynis mėnesius gulėčiau lovoje“, – sakė garsi moteris.

Tiesa, pirmus keletą nėštumo mėnesius jai iš tiesų teko laikytis lovos režimo. Laidos metu Monika atvirai prisipažino, jog laukėsi dvynių, tačiau vieno jų gyvybė netrukus užgeso.

Kad vienas iš dvynukų nustojo vystytis, Šedžiai sužinojo devintą nėštumo savaitę. Monika tikino, jog tuo metu jos galvoje kirbėjo tik viena mintis – ar antrajam vaisiui viskas gerai.

„Pati supratau, kad didelė atsakomybė auginti du vaikus. Be abejo, labai to norėjau, bet buvo svarbu, kad bent tas vienas būtų...“ – prisipažino M. Šedžiuvienė.

Laidos vedėjai paklausus A. Šedžiaus, kokia buvo jo reakcija, kai žmona pasakė, jog laukiasi dvynukų, buvęs Seimo narys ilgokai svarstė, ką atsakyti: „Aš manau, kad žinia apie tai, kad viskas pavyko – buvo pati geriausia. O koks bus rezultatas, manęs visiškai nedomino“.

Monika tikino visuomet labai mylėjusi vaikus, net dirbusi aukle, tad po vestuvių su 16 metų vyresniu A. Šedžiumi ilgai delsti neketino.

„Norėjau, kad mūsų vaikais Andrius pasidžiaugtų, kol yra jaunas“, – teigė M. Šedžiuvienė ir pridūrė, jog bandymai susilaukti vaikelio užtruko net trejus metus. Moteris net šmaikščiai save pavadino „etatine nėštumo testų pirkėja“ – nevą ją pažinojo visos vaistininkės.

Tačiau po vienos nesėkmės sekdavo kita ir porą tai beprotiškai vargino. Monika net ėmė galvoti, kad jiedu su Andriumi vienas kitam netinka – esą tai pats Dievas siunčia jiems ženklą.

Laidos vedėjai paklausus, kaip į nesekmes reaguodavo Andrius, Monika buvo tiesmuka:

„Prieidavo ir sakydavo: neverk, viskas bus gerai, pasiseks kitą kartą. Ir tuo viskas pasibaigdavo, jis pasinerdavo į savo darbus, užsimiršdavo. Tai yra normalu. Manau, kad vyrai džiaugiasi jau apčiuopiamu rezultatu, kurį turi ant rankų.“

Savo šaltumą A. Šedžius bandė pateisinti nežinojimu, kaip paguosti mylimą žmoną.

„Na, aš, turbūt, nekoks guodėjas. Mano palaikymo žodis, matyt, nebuvo toks tvirtas ir geras. Negalėčiau pasakyti, kad sunkią minutę buvau tas žmogus, kurio nuraminimai padėdavo Monikai. Tikrai nebuvau tas žmogus, kuris padėjo viską išgyventi“, – prisipažino buvęs Seimo narys.

Visa laimė, dabar Šedžiai išgyvena džiaugsmingiausias savo gyvenimo dienas. Nėštumas kardinaliai pakeitė jų gyvenimą: Monika tapo mažiau impulsyvi, o Andrius – kaip niekad rūpestingas.

„Dabar santykiai yra tokie, kaip rašoma daugelyje juokingų istorijų – kai moteris laukiasi, o vyras dėl visko kaltas“- šmaikštavo A. Šedžius.

Nors iki kūdikio gimimo liko penki mėnesiai, Monika jau dabar perka drabužėlius – išrinko ir vežimėlį.

Gimus kūdikiui trijulė iš Šiaulių kraustytis į Vilnių, kur ketina statyti namą.

Tiesa, čia jų planai nesibaigia – Šedžiai svajoja, kad gimus pirmagimiui, netrukus jie ir vėl sulauks gandrų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (480)