Nuotaka atvyko puikiai nusiteikusi apie 10 valandą ryto. Žurnalistams ji sakė, kad šventei pasiruošė pati. M. Bui savo vestuvėms pasirinko pečius atidengiančią, tačiau gana kuklią aptemptą baltą suknelę. M. Bui pasakojo, kad kuklią baltą suknelę siuvosi specialiai šiai šventei. Plaukai buvo surišti į kuodelį. Anot nuotakos, ryte ruošdamasi ji sugaišo 2 valandas.

Eidama prie Lukiškių tardymo izoliatoriaus įėjimo, jauna moteris kartojo: „Aš tuoj nugriūsiu“. Atvykusi į savo vestuves ji dar kurį laiką buvo priversta stovėti lauke, bet pakilios nuotaikos jai tai nė kiek nesugadino.

Rankose nuotaka laikė juodą dėžutę, kurioje buvo vestuviniai žiedai. Laukdama ceremonijos ji noriai bendravo su žurnalistais ir juokavo, kad nereikės net vestuvių fotografo samdyti.

Saulius Velečka

Paklausta, ar vestuvių dieną ji jautėsi laiminga, M. Bui atviravo: „Laimės tai duoda, bet nepilnai. Kai žmogus nelaisvėje, nelabai smagu“. Mergina ypač liūdėjo, kad kalėjimo valdžia jiems „neduoda pasimatymų“. „Negalime net už rankučių pasilaikyti“, – sakė ji.

Marina Bui

Buvusi dainininkė sakė, kad šeima palaiko tokį jos žingsnį, o mama liepė daryti taip, kaip liepia širdis. M. Bui tikino, kad niekam nebūtų pavykę jos atkalbėti nuo šio žingsnio: „To padaryti buvo neįmanoma, dėl to niekas net nedrįso“.

Svarbią gyvenimo dieną į kalėjimą ją lydėjo geriausia draugė Laura. „Labai palaikau, labai džiaugiuosi už savo draugę. Ji yra laiminga ir man tai yra svarbiausia. Nemanau, kad tuoktis tokioje vietoje yra kažkas baisaus. Svarbiausia yra meilė. Sunku surasti taip mylinčius žmones, taip kaip jie myli vienas kitą. Palaikau, palaikysiu ir labai džiaugiuosi“.

„Gerai buvo laisvėje, gerai ir dabar. Nejaugi nusisuksi nuo žmogaus“, – baigdama interviu sakė garsi moteris.

Po maždaug 20 minučių trukusios ceremonijos ji vėl pasirodė kalėjimo prieigose. Mergina sunkiai tramdė emocijas, bet tikino esanti labai laiminga. Po santuokos įregistravimo ji pasirinko dvigubą pavardę ir nuo šiol prisistatys Marina Bui-Velečkiene.

S. Velečka anksčiau buvo vedęs Liną Velečkienę. Sutuoktiniams gimė du vaikai. M. Bui šeimą buvo sukūrusi su Andrejumi Daščenka. Po skyrybų dukrelė Ešlė liko gyventi su tėvu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1218)