"Drabužius atrinkome ir išsiuntėme labai greitai, jau po kelių dienų jie buvo už Atlanto, - portalui MIESTE.lt patvirtino A.Kuzmickaitės vadybininkė Milda Savickienė. - Pati fotosesija turėjo vykti labai greitai, todėl ir reikėjo skubėti."

Moteris patvirtino, kad Lady Gagai siųstus drabužius jau atgavo: "Parsiuntė taip pat labai greitai, dar po kelių dienų. Dar kelis drabužius turime pas save, o kai kurie jau parduoti."

M. Savickienė papasakojo, kad dalis drabužių buvo skirti dėvėjimui, tarp jų buvo ir vakarinių suknelių, o kai kurie tinkami nebent fotosesijoms ar kitokiems pasirodymams. Pastarieji ir liko pas Agnę, dėvėjimui skirti drabužiai jau turi savo savininkes. "Jokiais specialiais ženklais nežymėjome ir neplanavome saugoti", - nusijuokė Milda, išgirdusi klausimą, ar nesinorėjo drabužių, prie kurių galimai prisilietė pati Lady Gaga, išsaugoti.

Jokios materialinės naudos už paslaugą pasaulinei žvaigždei kūrėja nesulaukė, kaip tikina jos atstovė, tokios vertės ji net ir nesitikėjo: "Didžiulė garbė būti pastebėtiems tokios žvaigždės." Tiesa, skubios siuntos A. Kuzmickaitei nekainavo nė cento. Siuntos išlaidas iš Lietuvos ir atgal apmokėjo Lady Gagos atstovai.

Pasidomėjus, ar Lady Gaga tikrai dėvėjo lietuvės kurtus drabužius, Milda patikino, kad negali to atskleisti. "Žinome, kad drabužiai galėjo būti panaudoti vienos kosmetikos firmos reklaminei fotosesijai, - pasakojo M.Savickienė. - Mes pasirašėme kontraktus, visa informacija yra labai konfidenciali. Net ir jos atstovai, kiek jų klausinėjome, ne viską mums galėjo atskleisti.

"Vis tik tikėtina, kad jau šią vasarą pamatysime Lady Gaga reklaminėse nuotraukose, dėvinčią Agnės Kuzmickaitės kurtus drabužius.

Portalas MIESTE.lt primena, kad neseniai Lady Gaga įsiamžino japonų kosmetikos įmonės  reklaminiame vaizdo klipe. Įmonė save pristato kaip kosmetikos srities išradimų lyderę, kurios sėkmės garantas – Rytų filosofijos bei tradicijų ir Vakarų technologijų laimėjimų vienybė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)