„Tai yra tik hobis, o nauda – minusinė. Jokio pelno tai neatneša, nes ši veikla reikalauja labai daug išlaidų. Namie auginu keturis šunis, o savo veislyne šiuo metu turiu apie 17. Visų jų nelaikau pas save namuose, dažniausiai randu jiems šeimas. Mylimi ir prižiūrrimi šuneliai auga su savo šeimininkais. Kai reikia, aš juos pasiimu į parodas“, – sakė S. Jasevičiūtė.

Anot radijo laidų vedėjos, keturkojų priežiūra yra geras pasiruošimo būdas prieš susilaukiant vaikų.

„Šuniukų auginimas yra labai gera repeticija prieš susilaukiant vaikų. Jie išmoko kantrybės, susilaikymo, rupesčio ir t.t. Kiekvienai jaunai šeimai yra pravartu palaikyti šunį prieš pradedant „daryti“ vaikus“, – kalbėjo pašnekovė.

Garsi moteris jau kurį laiką su savo dievinamais taksais ir mylimu vyru gyvena jaukiuose nuosavuose namuose. Apie gyvenimo draugą balandžio mėnesį prabilusi moteris sako, kad vaikų susilaukti jiedu neplanuoja: „Aš niekada nesakiau, kad aš neturėsiu vaikų. Tiesiog reikia sulaukti tam tikro laiko. Sakoma, kad tu planuoji, o Dievas juokiasi“.

„Galima planuoti užsirašymą į kirpyklą, pas manikiūristę ar į parodą, o vaikų planuoti nelabai galiu. Arba jie „gaunasi“, arba ne“, – kalbėjo S. Jasevičiūtė.

Prieš keletą mėnesių Skaiva viename socialiniame tinkle savo profilyje paskelbė drąsų įrašą: „Ponai ir ponios! Aš esu stora!“ Tada ji griežtai nutarė numesti dešimt kilogramų lieknėdama viešai, kad dieta nesibaigtų vos po dviejų savaičių.

Apie svorio metimą visi be perstojo mane kalbina paskutinius tris mėnesius. Ta tema jau truputį „lenda“ per gerklę, – teigė pašnekovė, tačiau į klausimą, kaip savo išvaizdą vertina dabar, atsakė noriai, – kai buvau užsibrėžusi tikslą, aš padariau tai, ką ir norėjau – atsikračiau savo bjauriųjų dešimties kilogramų. Norint, kad man jie neataugtų, aš negaliu sugrįžti prie tokio gyvenimo būdo, kurį gyvenau prieš tai: eilinė makaronų porcija – kilogramas atgal. Dabar stengiuosi maitintis sveikai, valgyti šiek tiek mažiau nei anksčiau ir sportuoti“.

Šiuo metu moteris, atsikračiusi nereikalingų kilogramų, džiaugiasi tiek savo išvaizda, tiek gyvenimo kokybe.

„Esu patenkinta savo gyvenimu, tame tarpe ir savo išvaizda. Manau, kad ne svoryje yra esmė. Aš tikriausiai mylėčiau save ir labai storą, bet man tiesiog būtų sunkiau gyventi. Kadangi mano gyvenimas yra aktyvus, tempas yra nemažas, todėl papildomi kilogramai trukdo gyventi. Čia yra ne tiek noras gerai atrodyti, kiek noras sveikai jaustis, neprakaituojant judėti, nedūsaujant po kiekvieno apibėgto rato“, – kalbėjo pašnekovė.

Pasak S. Jasevičiūtės, geriausia motyvacija jai – džiuginantys rezultatai.

„Pati geriausia motyvacija man yra veidrodis ir rūbai. Kai išvažiuoju į parodas, kuriose aprangos kodas nėra maišas, o klasikinis – suknelės, kostiumėliai, ir kai tau išvirsta pilvas iš tokio apdaro, tai tikrai nėra gražu. Bet kokiu atveju, kaip ir kiekvienai moteriai, norisi atrodyti gražiai. Pasižiūri nuotraukas po parodos ir paskui sakai „ė, gal reikia dar porą kilogramų numesti“, – pasakojo ji. – Tai ir motyvuoja, bet aš tikrai nesiplėšau. Nesu iš tų, kurios drastiškai mestų svorį ir būtų savo svorio vergės. Būna dienų, kai aš save lepinu visais neleidžiamais dalykais. Būna ir tokių, kai visą dieną norisi gulėti lovoje ir prisivalgyti, tačiau po jų grįžtu į normalų ritmą. Galų gale man ir metai nebe tie, kad viskas būtų labai paprasta“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (227)