Paslaptimi apgaubtoje skyrybų byloje – daugiau naujų detalių

Paaiškėjo, kad verslininkas M. Vosylius vengė išlaikyti santuokoje 2010 metais gimusią dukrą, todėl V. Vosylė buvo priversta kreiptis į Maltos teismą dėl paramos išieškojimo. 2015 m. sausio 15 d. šios šalies civilinių bylų teismo šeimos bylų skyrius priėmė sprendimą – M. Vosylius turi išlaikyti savo dar penkerių neturinčią atžalą.

Prabėgus kiek mažiau nei porai mėnesių, kovo 2 dieną, Lietuvos apeliacinį teismą pasiekė V. Vosylės, atstovaujamos advokatės Gitanos Gudaitės, prašymas Maltos teismo sprendimą pripažinti ir Lietuvoje.

Tiesa, po 16 dienų teismą pasiekė advokatės G. Gudaitės pranešimas, jog V. Vosylė atsiima savo pateiktą prašymą. Ji motyvavo, kad po šio prašymo pateikimo teismui su buvusiu sutuoktiniu pasirašė sutartį dėl santuokos nutraukimo.

Šia sutartimi esą išspręsti visi su santuokos nutraukimu susiję klausimai, kartu ir dėl nepilnamečio vaiko išlaikymo formos ir dydžio.

Apeliacinio teismo Civilinių bylų skyriaus teisėja Danguolė Martinavičienė patenkino V. Vosylės norą pageidavimą ir prašymą grąžino atgal, tad byla Apeliaciniame teisme buvo užversta.

S. Repčenkienė išsisukinėjo

Prieš keletą dienų išgirdusi ne itin malonų klausimą apie pokyčius asmeniniame dukros gyvenime, ponia Sabina Repčenkiene atvirauti žiniasklaidai nenorėjo. Paprašiusi „negaudyti“ jos, moteris pokalbį pasiskubino pabaigti. „Kai bus pats faktas, tada. Nenorėčiau komentuoti, čia jų reikalas“, – DELFI lakoniškai kalbėjo S. Repčenkienė.

Violeta ir 11 metų vyresnis Mindaugas susituokė dar 2010-aisiais. Violetai ši santuoka buvo antroji, Mindaugui – trečioji. Vosyliai santuokoje sulaukė atžalos, Violeta iš pirmosios santuokos su verslininku Titu Blėdžiu augino sūnų. Maltoje Vosyliai gyveno nuo 2013-ųjų vasaros.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (124)