– Kodėl nevartoji alkoholio?

– Nėra potraukio. Nesu, net ragavusi. Kai nežinai, tai ir nereikia. Gyvenu puikiai be alkoholio, tad, vadinasi, jo man ir nereikia. Neturiu nusistatymo prieš kitus, vartojančius svaigiuosius gėrimus, man tai netrukdo.

– Koks yra seniausias drabužis, kurį nešioji ir kodėl jo neišmeti?

– Nešiojimų labai senų drabužių kaip ir nėra, nes išaugau. Tačiau esu pasilikusi kelis megztukus ir sukneles, kurias dovanojo mama. Vieną mamos padovanotą šalikėlį nešioju ir dabar. Jam turbūt kokie 7-8 metai.

 – Brangiausias tavo daiktas.

– Prarastų artimų žmonių nuotraukos.

– Kiek laiko per dieną skiri sportui?

– Per savaitę sportuoju 3 kartus po 2 valandas, o kiekvieną rytą padarau pusvalandžio mankštą. Du kartus per savaitę bėgioju.

– Originaliausias išgirstas komplimentas.

– Tokia kaip tu esi viena. Gal ir nėra labai originalus ar saldus, kokius merginoms patinka girdėti, tačiau man vienas iš labiausiai patikusių. Šį komplimentą išgirstu neretai.

– Kaip vaikai nuobodulį?

– Mano gyvenimas pilnas paslėptas staigmenų, dėl to retai nebūna, ką veikti ir tenka nuobodžiauti. Tačiau jeigu taip nutinka, yra keli variantai, kuriuos galiu pasirinkti nuoboduliui nuvyti: Tapau, pažiūriu lyrišką filmą arba rašau, kartais pasitelkiu ir draugų pagalba, tada susigalvojam įvairiausių pramogų, kurios atitiktų visus poreikius, tai gali būti slidinėjimas, kino vakaras ar stalo žaidimai.

– Ko labiausiai bijai?

– Artimų žmonių mirties.

– Ar svajoji ištekėti ir kiek vaikų nori turėti?

– Norėčiau, tačiau gyvenimas nenuspėjamas. Norėčiau dviejų arba keturių.

– Dovana, kurią grąžinai siuntėjui.

– Na, aš ne iš tų, kurią galima lengvai pasiekti. Ir jeigu žmogus man dovanoja dovanas, tai jis yra gavęs signalą, jog jam leista dovanoti man dovanas ar gėles. Iš svetimų žmonių nesu linkusi priimti dovanas, nesijaučiu turinti tam teisės. Be to, jeigu priimu dovaną, tai pasitikėjimo ženklas.

– Jei turėtum galimybę pabūti kito žmogaus kailyje, kuo norėtum tapti?

– Tiesą sakant, visai gerai jaučiuosi savo kailyje, stengiuosi kurtis gyvenimą tokį, kokį noriu aš pati. Nes tik nuo mūsų pačių priklauso, koks mūsų gyvenimas bus, vieniems tai iš eina paprasčiau, kitiems atvirkščiai. Tad klausimas, kodėl turi kilti noras susikeisti su kažkuo vietomis?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (322)