Dvi santuokos ir skyrybos, kūdikio gimimas – po kiekvieno svarbaus įvykio žinomos atlikėjos gyvenime žiniasklaida mirgėjo Ivanovos, Bunkės ir Zvonkės pavardėmis. Net didžiausi skeptikai sutinka, kad ši moteris yra viena geriausių vadybininkių ir viešųjų ryšių specialisčių Lietuvoje.

Įdomus biografijos faktas – būdama vaiku Natalija mokėsi muzikos mokykloje bei dalyvavo „Dainų dainelės“ konkurse. Į pramogų pasaulį moteris lyg uraganas įsiveržė 2005 m. Tais pačiais metais su seserimi Kristina įkūrė pop muzikos grupę „YVA“ bei ištekėjo už tada labai populiarios grupės dainininko ir kompozitoriaus Deivydo Zvonkaus.

Kartu su grupe 2009 m. dalyvavo LietuvosEurovizijos“ atrankoje. Įrodžiusi, kad neblogai dainuoti gali ir gyvai, 2010 m. televiziniame projekte „Žvaigždžių duetai“ kartu su Vitalijumi Cololo Natalija užėmė 3-ąją vietą. Vėliau save išbandė televizijos vedėjos vaidmenyje. Vedė laidas „Žvaigždžių duetai“, „Mano vyras gali“, „Radži ieško žmonos“.

2011 m. pabaigoje paskelbusi apie grupės YVA veiklos pabaigą, Natalija atvertė naują puslapį savo karjeroje. Debiutavo su soliniu projektu, tačiau ilgai nedelsusi subūrė „Pop ladies“ kolektyvą, kuriame dainuoja kartu su Katažina Zvonkuviene, Liepa Mondeikaite ir Oksana Pikul-Jasaitiene.

Išsiskyrusi su D. Zvonkumi po metų Natalija antrąkart ištekėjo už verslininko Danieliaus Bunkaus. Šeimai gimė sūnus Kristupas. Nepaisant gražių vestuvių ir pirmagimio, ši santuoka subyrėjo dar greičiau nei pirmoji. Išmokusi ankstesnes pamokas dabar Natalija savo asmeninį gyvenimą saugo po devyniais užraktais.

Ko gero, daugelis sutiktų, kad bėgantys metai Natalijai nebaisūs. Per beveik 10 neblėstančio populiarumo metų moters įvaizdis darėsi vis elegantiškesnis ir subtilesnis, o formos – moteriškesnės. Ne kartą kito ir dainininkės šukuosenos – su kirpčiukais ir be jų, ilgesniais ir trumpesniais plaukais, vingiuojančios garbanos ir tiesūs plaukai. 31 metų moteris buvo visokia, nesikeitė tik jos šviesių plaukų spalva.

Tiesa, demonstruodama pastarąja dizainerio Liutauro Salasevičiaus kolekciją N. Bunkė visų nuostabai paispuošė juodų plaukų peruku. Jokių kardinalių pokyčių realybėje moteris kol kas nėra pademonstravusi.

Natalijos Bunkės pokyčiai – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (456)