„Gimtadienis man yra tokia šventė, kai visą dieną vaikštai kažkam įsipareigojęs kažkam atrašyti žinutes, išsiųsti šypsenėlę, pakelti ragelį, vaidinti, kad tau niekas netrukdo, - juokiasi Stano. - Man šventės yra tada, kai gali atsipalaiduoti ir turi laisvo laiko jomis pasidžiaugti. Dabar turiu daug darbų, laisvo laiko turėsiu tik gruodį. Net ir pati didžiausia šventė yra niekas palyginus su nuotaika, kai gali kažką gražaus parašyti arba sukurti.“

Šiuo metu S. Stavickis-Stano gyvena kūrybiniame procese. Pavyzdžiui, gimtadienio dieną jis įrašinėjo duetą su savo gero bičiulio žmona - Katažina Zvonkuviene.

Tiesa, pastaruoju metu Stano daugiau užsiima kitų atlikėjų prodiusavimu nei rašo dainas sau.

„Labai džiaugiuosi, kai galiu kurti dainas ar muziką kitiems atlikėjams. Dar didesnis džiaugsmas dirbti su tokiais atlikėjais kaip Ieva Narkutė ar Marijonas Mikutavičius, kurie ateina pas mane jau su savo dainomis. Mano, kaip prodiuserio užduotis, yra įvilkti tuoj atlikėjų muzikinius vaikus į kažkokius rūbus. Tai yra pats mėgstamiausias darbas“, - neslepia S. Stavickis-Stano.

Beje, prakalbus apie vaikus - atlikėjas su žmona Indre laukiasi antrojo vaikelio. Pora kartu augina penkerių metų sūnų Ričardą.

„Šiandien nuo pat ryto per visas radijo stotis kalbama apie tai, kad Lietuvos demografinė padėtis yra pati blogiausia visoje Europos sąjungoje. Daug kas skundžiasi, kad vaikai yra prabanga, finansinis sunkumas. Galiu pasakyti tik vieną dalyką - nėra geresnio būdo išleisti visus pinigus nei išleisti juos vaikams“, - prisipažįsta su žmona netrukus antrąją atžalą sūpuosiantis Stano.

Beje, nors sukaktuvininkas visas šventes ir vakarėlius nukėlė į gruodžio mėnesį, bet iš artimų bičiulių gimtadienio dovanų vis dėlto sulaukė.

Ramūnas Rudokas su Mariumi Jampolskiu ir Deivydu Zvonkum padovanojo alkotesterį. „Žmonės šiuo klausimu jau turi patirties. Tad bičiuliai nori, kad ir man nieko blogo nenutiktų“, - juokėsi jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)