„Konkurse dalyvavo per 2 tūkst talentingų žmonių iš viso pasaulio. Kaip tokios mažos valstybės atstovė, manau, konkurse ji pasirodė labai sėkmingai. Aukso medalio negavome, bet kiti pasiekimai labai svarūs. Pagrindinis jos pasiekimas – būsi pastebėtai Shele Sondheim. Jis daugelio tarptautinių projektų direktorius, prezidentas. Pasaulyje jis labiau žinomas kaip Philo Collinso muzikinis prodiuseris. Jis Gintarei įteikė 5 tūkst. JAV dolerių stipendiją. Iš viso jis apdovanojo tik 10 talentų iš 2000“, – DELFI pasakojo šio konkurso atstovė Lietuvoje Daina Bilevičiūtė.

Anot pašnekovės, šiuo metu su Ph. Collinso prodiuseriu derinami planai dėl dainos įrašymo, kuri turėtų skambėti užsienio radijo stotyse. Mergina taip pat kreipė ir konkurso viceprezidento Scotto Murphy dėmesį – jis dainininkę iš Lietuvos pakvietė kitą vasarą tobulinti savo dainavimo ir aktorinius įgūdžius Niujorko menų akademijoje.

„Kaip man pasakojo Gintarė, konkursas jai paliko nerealų įspūdį. Tokio konkurso ji sakė dar nebuvo mačiusi. Galimybės ten labai didelės. Tave gali pastebėti, tave gali pakviesti filmuotis, gali pakviesti mokytis ir taip toliau. Gintarė liko labai sužavėta ir sakė, kad kitais metais norėtų aukso. To jai ir linkiu“, – savo mokinės pasiekimais džiaugėsi D. Bilevičiūtė ir pridūrė, kad pelnyti aukso medalį nėra taip lengva. Moteris šio konkurso virtuvę išmano, nes pati jame dalyvavo 2012 metais ir kartu su Lietuvos delegacija pelnė ne vieną medalį.

„Gautum auksą, tavo pasirodymas turi būti kaip holivudinis filmas. Tai labai daug dalykų, ko mes dar neturime ir nemokame padaryti. Per minutę turi parodyti viską – stilių, muziką, makiažą, gebėjimus. Pasirodymas turi būti lyg kadras iš kino filmo“, – sėkmės receptą išdavė žinoma vokalo pedagogė. Jos teigimu, po šio konkurso jauniems talentams atsiveria beribės galimybės.

Pabendrauti su pačia mergina ir pasidalinti jos karštais įspūdžiais kol kas keblu. Kaip pasakojo D. Bilevičiūtė, po konkurso G. Zenkevičiūtė liko Amerikoje, ten kur ir šiuo metu studijuoja. „Po trijų mėnesių ji grįžo namo, rado atjungtą ir vandenį, ir elektrą, ir internetą. Visi studentai išvažinėjo kas sau ir, ko gero, dėl to ir atjungė. Ji dabar ten be nieko sėdi. O svarbiausia – be interneto“, – juokėsi Daina.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (110)