Penktadienį į "Žalgirio" arena susirinko itin gausus gerbėjų būrys - tokios apgulties "Žalgirio" arena jau senokai nematė. Skaičiuojama, kad 2 val. šou stebėjo apie 9 tūkst. žiūrovų.

K. Minogue ilgai laukti savo gerbėjų neprivertė - koncertas vėlavo vos kelioka minučių.

Raudonais rūbais vilkinti K. Minogue į scena pakilo atsigulusi ant didžiulės raudonos lūpų formos sofos, o netrukus skambėjo hitas „How do you feel in my arms“.

Vėliau 46 metų atlikėja kreipėsi į publiką.

„Labas vakaras! Ačiū!“, - lietuviškai kalbėjo atlikėja.

Po keturių kūrinių K. Minogue pirmą kartą pakeitė aprangą – scenoje atlikėja pasirodė vilkinti tviskančia suknele, kartu su atlikėja scenoje šou kūrė 8 šokėjų komanda.

Vėliau koncerto metu atlikėja savo vieną už kitą seksualesnius kostiumus keitė kone kas keturias dainas, taip demonstruodama savo nepriekaištingą figūrą.

Savo legendinį hitą "I Should be so Lucky" Kylie atliko gulėdama vonioje, kuri vėlgi iškilo viduryje scenos.

Beje, penktadienio vakarą skambėjo ne tik pačios atlikėjos kūriniai, bet ir tokių grandų, kaip Robbie Williams ar grupės INXS kūriniai.

Kiekvienos dainos metu K. Minogue ir šokėjų komanda kūrė mini-spektaklį, su įspūdingais kostiumais ir choreografija, vizualizacija ekranuose.

Į Kauną K. Minogue atvyko penktadienio popietę autobusu iš Lenkijos. Dainininkė ir jos palyda pasuko tiesiai į areną. Ji neapsistojo jokiame viešbutyje, o po koncerto Kaune iškart išvyks į Rygą.

Iš viso į Kauną K. Minogue atlydėjo 14 vilkikų ir 11 autobusų. Pirmieji į areną atvyko aptarnaujantis personalas, kuris arenoje įruošė patalpą specialiai K. Minogue. Beje, Kaune K. Minogue nesislapstė nuo fotografų ir net jiems pamojavo.

Koncertų turas, kuriame Kylie atlieka populiariausius per visą karjerą sukauptus hitus ir albumo „Kiss Me Once“ dainas, aplankys 15 Europos valstybių. Iš viso mūsų žemyne bus surengtas 31 koncertas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (172)