DELFI primena, kad anksčiau J. Leonavičiūtė prisistatydavo esanti 27-erių. Moters gimimo diena – liepos antrą dieną. DELFI žiniomis, pasaulį ji iš tiesų išvydo liepos 4-ąją, tačiau tai įvyko net 5 metais anksčiau nei ji įvardija. Nesunku paskaičiuoti, kad J. Leonavičiūtei šiemet sukaks jau 33-eji.

Lapkritį DELFI susisiekus su pačia Jolanta, šia tema ji atvirauti nepanoro. „Tegul kiekvienas galvoja ir rašo, ką tik sau nori. Man yra tiek, kiek yra, man – 27-eri. Žmonės daug dezinformacijos prisigalvoja ir pateikinėja. Mažiau reikia kreipti dėmesį“, – naujienų portalui DELFI kalbėjo modelis.

Jolanta jau spėjo suburti įspūdingą gerbėjų armiją po pasirodymų projektuose „Meilė ar pinigai?“ ir „Šok su manimi“.

„Nusprendžiau dalyvauti, nes jau seniai noriu išmokt šokt į vandenį žemyn galva. Norėjau nugalėti baimę, atsiradusią po kelių nesėkmingų kritimų. Ir šiaip mėgstu išbandyti viską, kas ekstremalu, nauja“, – sako Jolanta.

Paklausta, kaip sekasi treniruotis, J. Leonavičiūtė sako, kad neblogai: „Man patinka daryti salto ir atlikti kritimą žemyn galva. Baisiausia – šokti kareivėliu iš 5 metrų aukščio. Nesitikėjau, kad turiu šiokią tokią aukščio baimę. Stengiuosi ją nugalėti.“

„Vandenį labai mėgstu nuo vaikystės. Nardymą – taip pat. Mane ypač žavi free diving panėrimas, kai būni tik su kauke ir neri gilyn. Išbandžiau ir nardymą su akvalangu. Giliai vandenyje jaučiu neapsakomą ramybę, tarsi laikas būtų sustojęs...“ – pasakoja žinoma mergina. 

Be Jolantos, „Šuolyje“ pergalės sieks aktorius, lietuviškų filmų ir serialų žvaigždė Andrius Žiurauskas, humoristas Artūras Orlauskas, muzikos atlikėjas Sezer Saylik (Sezzy), „Šok su manimi“ dalyvis, profesionalus šokėjas Marius Gaižauskas, rašytojas, poetas, publicistas, Lietuvos nacionalinės kultūros ir meno premijos laimėtojas Juozas Erlickas, aerobikos pradininkė Joana Bartaškienė, dainininkė Daina Bilevičiūtė, gražuolė, „Mis Publika 2013“ Elita Citovičiūtė, dainininkė Vita Jakutienė ir bušido čempionas Remigijus Morkevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (256)