Iki atsiradimo miške jie nežinojo nieko: nežinojo, kur yra vežami užrištomis akimis, nežinojo ir kas jų laukia piktų dvasių apsėstame miške. Visi jie norėjo laimėti pinigų, tačiau to trokšdami patyrė išgyvenimų, kurie dalyvius persekios labai ilgai.

Jei bent vienam dalyviui šiame siaubo realybės šou bent akimirką buvo sukirbėjusi mintis apie netikrumą, tai ir tą menkiausią įtarimą išsklaidė gauja įsiutusių šunų. Nuo jų kiekvienas iš trijų dalyvių (dalyviai – geriausi draugai arba labai artimi žmonės) bandys pabėgti ir išsinešti didžiulę sumą pinigų.

Šou pristatyme dalyvavo ir būrys pramogų pasaulio atstovų. Kai kurios garsenybės atvyko pasipuošusios Helovino grimu. Realybės šou pristatyme pasirodė Monika Šalčiūtė, Ingrida Kazlauskaitė, Greta Lebedeva ir kiti. 

Šou prodiuseris Mindaugas Rainys renginyje atskleidė, kad šou kaina - 2 milijonai litų.

Šou pristatymo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)