Daugiau nei 10 metų kartu su V. Meladze praleidusi Irina tik dabar ryžosi prabilti apie šeimos nelaimę.

Inga nėra mūsų pirmagimė, kaip, kad daug kas galvoja. Likus metams iki Ingos gimimo mes su Valerijumi sulaukėme sūnaus. Tačiau jis išgyveno tik dešimt dienų. Mirtis įvyko taip netikėtai ir mistiškai, kad tebešiol negaliu ramiai apie tas dešimt dienų.

Gydytojai kovojo dėl mažylio gyvybės, o aš maldavau Dievo pasigailėti mūsų šeimos“, – portalui „Starhit“ prisipažino moteris. Ji pridūrė, jog po sūnaus mirties praėjus trims mėnesiams, ji ir vėl pastojo.

„Beveik dvejus metus buvau nėščia“, – sakė Irina.

Moteris prisiminė, jog tuo metu, kai ji neteko sūnaus, Valerijus nuolat dirbo ir visą savo dėmesį skyrė karjerai. Kai gimė sūnus, Valerijaus šalia nebuvo – tuo metu jis kitame mieste įrašinėjo dainą.

Irina teigia, jog Valerijus jai buvo palikęs kontaktinį telefono numerį, tačiau juo taip nė karto ir neatsiliepė. Apie sūnaus mirtį moteris niekaip negalėjo pranešti vyrui.

Valerijus namo grįžo tą pačią dieną, kai mirė jųdviejų sūnus. Anot Irinos – palaidojo ir vėl grįžo prie savo karjeros reikalų.

Po pirmagimio mirties Valerijus ir Irina susilaukė dar trijų vaikų – Ingos, Sanios ir Arinos. Būtent dėl jų pora ir stengėsi išlaikyti savo byrančią santuoką.

Vis dėlto, 2012 metais pora nustojo bendrauti, o 2014 – ir buvo oficialiai išskirti.

„Galbūt pasirodys juokinga, bet aš ne kartą jam dėkojau už tai, kad jis paliko mūsų šeimą. Dabar, želgdama į praeitį, šypsausi. Dabar suprantu, kad visą savo šeiminį gyvenimą praleidau valgydama šunų konservus, nors anksčiau atrodė, kad mėgaujuosi juodaisiais ikrais“, – sakė moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (168)