Amanda Gryce teigia, jog tai visai nėra taip malonu, kaip gali pasirodyti. Kartais jauną moterį užklumpa penki orgazmai iš eilės ir tai panašėja į kankynę, o ne pasitenkinimą.

A. Gryce vaizdo įraše pasakojo, kaip anksčiau jai buvo gėda apie tai pasakyti šeimai ar draugams, o dabar nuolat besikartojantys orgazmai užklumpa viešumoje ir priverčia nepatogiai jaustis prieš aplinkinius. „Aš tiesiog šypsausi ir apsimetu, kad man nieko nėra“, - pasakojo A. Gryce.

Siekiant išgydyti šį sutrikimą A. Gryce negali mylėtis su savo vaikinu, kuris pasiryžęs kantriai laukti. Pora susipažino internete ir, pasak merginos, iš pradžių ji nė nežinojo, kaip pasakyti apie savo ligą.

A. Gryce bendrauja su daktaru, kuris padėjo jaunai moteriai geriau valdyti patiriamus orgazmus, sumažinti jų intensyvumą. Taip pat ji vartoja vaistus bei praktikuoja meditaciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)