Bet geri norai visada įgyvendinami, kai kartu sutelkiame jėgas ir veikiame, siekdami bendro tikslo. O tikslas pasiektas – rugpjūčio 10-14 dienomis Kernavėje vyksta LPF „Algojimas“ organizuojama psichosocialinės reabilitacijos stovykla negalią turintiems vaikams ir jų šeimoms. Stovykloje jie ne tik mėgaujasi poilsiu gamtos prieglobstyje, bet ir dalyvauja kaniterapijos, hipoterapijos ir meno terapijose.

LPF „Algojimas“ savanorė dainininkė Ingrida Kazlauskaitė iniciavo ir subūrė geros valios žmones ir kartu surengė nuostabią šventę vaikams.

Skambant saksofonisto Juozo Kuraičio muzikai vyko muilo burbulų terapija, visi kartu ir draugiškai lauke leido didelius burbulus.

„Deivių mokyklos‘‘ vadovė Rūta Černiauskaitė vaikučių mamytėms vedė seminarą „Moters sveikata, grožis ir harmonija“. Prie šventės organizavimo prisijungė ir visuomet socialiai atsakinga dainininkė Liveta Kazlauskienė, kuri tapė kartu su renginių organizatoriumi ir vedėju Giedriumi Gustu ir šventės svečiais draugystės medį.

Vairuojančių moterų asociacijos „Racing Ladies“ prezidentė Asta Jonušienė su narėmis atvežė vaikučiams net 100 vnt. ICECO ledų porcijų, mokyklinius reikmenys, žaislus, knygeles.

Savo ne tik plačia šypsena, bet ir dovanomis vaikučius džiugino tarptautinis modelis Solveiga Mykolaitytė, 4kg šilauogių atvežė nuostabiosioji TV Pagalba gelbėtoja Gerda Stiklickienė. Šventę parėmė ir Karmėlavos kavinė '''Tigrasa'' ir Carsrent24.lt.

Šis renginys paskatino atkreipti visuomenės dėmesį į negalią turinčius vaikus, suburti mielaširdingus žmones bendram tikslui – padėti negalią turintiems vaikams, padovanoti jiems gerumą, šilumą ir gražią šventę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)