1. Gimusi Holivudo garsenybių šeimoje, Tori Spelling pati savo kailiu patyrė, kaip realus gyvenimas virsta „kino filmu“ ekrane. Pirmą kartą aktorė, dabar virtusi realybės šou žvaigžde, atskleidė didžiausius melus, kuriuos kažkada kalbėjo, norėdama, kad jos gyvenimas atrodytu tobulas tada, kai jis toli gražu toks nebuvo.

2. Savo naujoje knygoje „Spelling It Like It Is“ T. Spelling tvirtina, kad tuo metu, kai su savo sutuoktiniu Deanu McDermottu realybės šou „Tori & Dean“ metu atnaujino santuokos įžadus, jie turėjo rimtų tarpusavio santykių problemų. Ji jautėsi taip, tarsi būtų „pasitraukusi iš šeimyninio gyvenimo“. „Buvo kur kas lengviau planuoti įžadų atnaujinimą nei stengtis dėl santykių“, – aiškina Tori.

3. Pagimdžiusi sūnų Finną, T. Spelling tvirtino, kad atsikratė nereikalingų kilogramų laikydamasi „oro dietos, kai reikia su*****ą burną laikyti užčiauptą“, tačiau leidiniui „US Weekly“ aiškino, kad svorį numetė plaukiodama. „Mano reklamos agentas davė man aiškius nurodymus, ką sakyti apie svorio metimą, – aiškina T. Spelling. – Moterys nenori žinoti, kad svorio netekau laikydamasi dietos, ne sportuodama... Todėl pasakiau, kad plaukiojau, nors nemoku daugiau nei „plaukti šuniuku“.

4. Praėjus vos metams po didelių ir ne vieną milijoną dolerių kainavusių vestuvių su Charlie Shanianu, T. Spelling vyrui už nugaros pradėjo megzti romaną su D. McDermottu.

5. Kaip teigia žurnalas „Star“, T. Spelling ir D. McDermottas mažiausiai tris kartus buvo slapčia pasukę skirtingais keliais, tačiau ji tokius pranešimus neigia ir primygtinai tvirtina, kad viskas jų poroje puiku.

6. T. Spelling tvirtina, kad per pirmą susitikimą su D. McDermotto buvusia mylimąja Eustace vilkėjo kuklius šiltus treningus, tačiau pati Eustace teigia, kad Tori buvo su „dviem kasytėmis, aptemptais džinsais ir ilgais batais... Neprisimenu šiltų treningų...“

7. T. Spelling ilgus metus viešai koneveikė savo mamą Candy dėl įvairių piktadarybių, tačiau pati Candy teigia, kad jos dukra vieną dieną paprasčiausiai staiga nustojo su ja kalbėtis.

8. Nors gyveno prabangų gyvenimą, kuriame nestigo brangių kelionių ir dizainerių drabužių, T. Spelling neseniai prisipažino, kad visiškai išeikvojo savo santaupas ir turi „rimtų skolų“.

9. Kalbant apie nenatūralius dalykus, T. Spelling nuolat išjuokiama dėl savo, švelniai tariant, netobulų krūtų implantų. Moteris tikina, kad gailisi apskritai nusprendusi juos įsidėti, tačiau vistiek reguliariai pademonstruoja stulbinamą dekoltė.

10. Shannen Doherty pavadino T. Spelling melage už tai, kad šioji tvirtino, kad Sh. Doherty ir kartu su ja seriale „Beverli Hilsas, 90210“ vaidinusi Jennie Garth kartą leidosi į kumščių mūšį. „Mes niekada to nedarėme, – tikina Sh. Doherty. – Manau, kad prisiminčiau Jennie kumštį, liečiantį kurią nors mano kūno vietą ar mano veidą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)