Pranešama, kad iš džiaugsmo šokinėti pradėjusi mergina prarado pusiausvyrą ir iš dvidešimties metrų aukščio krito į vandenį. Nuo uolos nukritusi D. Dimitrova dar buvo gyva, tačiau patyrė širdies smūgį ir daugybinius sužalojimus, tad netrukus į nelaimės vietą atvykusi greitoji medicininė pagalba konstatavo jos mirtį.

Bulgarijos kilusi mergina toli gražu ne pirmoji, kurios gyvybės pareikalavo Ibisos uolos. Prieš tai ji šioje Ispanijos saloje kelias dienas praleido su savo mylimuoju, kuris čia dirba. Pranešama, kad ir D. Dimitrova čia ieškojo darbo.

Vėliau atliktas skrodimas patvirtino, kad siaubingo nelaimingo atsitikimo metu buvo pažeisti vidaus organai. Žiniasklaida pranešė, kad merginos mylimasis uolos kraštą pasirinko norėdamas ypatingai įspūdingo pasipiršimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (111)