Dizaineris Aleksandras Pogrebnojus mano, kad nugalėtoja verta šio titulo

Viena akimi vakar žiūrėjome, bet renginys paliko įspūdį, kad 20 nepriklausomybės metų nebuvo. Iš tų moterų, kurios ten buvo, laimėjo geriausias variantas. Jos tipažas geras. Turėtų gerai reprezentuoti Lietuvą. Aišku, jeigu ją aprengs normaliais rūbais, – su komisijos sprendimu sutiko ir dizaineris A. Pogrebnojus. – Reikia pripažinti, kad komisijos nariai priėmė gerą sprendimą. Per pastaruosius metus tai vienas geresnių variantų. Matosi, kad nugalėtoja protinga, miela ir gerai atrodo. Su ja padirbus, parinkus normalų dizainerį, kuris ją paruoš konkursui „Mis pasaulis“, galėtume tikėtis rezultato“.

Aleksandras Pogrebnojus

Blogesnį įspūdį jam paliko reginys, matytas per televiziją: „Toks įspūdis, kad renginys vyko 1994 metais – ir dėl scenografijos, ir dėl atlikėjų. Atrodo, kad talentingo Lietuvoje nieko neliko. Susikvietė bet ką“.

Stilisto Manto Petruškevičiaus dėmesį patraukė kreivai uždėta karūna

Stilistas Mantas Petruškevičius taip pat sutiko pasidalinti mintimis apie konkursą ir jo nugalėtoją. Labiausiai jam į akį krito kreivai uždėta karūna ir pati karūnavimo ceremonija.

„Bendrą įspūdį kuria ne tik nugalėtoja, bet ir renginio vieta, kitos detalės. Pavyzdžiui, dalyvėms teikiamos baisios gėlių šluotos. Puokštės turėtų būti teikiamos kaip karalienėms, o ne kažkokios šluotos. Dabar atrodė, kad jos darytos pogrindyje. Estetika – labai svarbu. Visų pirma, jei tai – prestižinis konkursas, karūna negali būti dedama iš rankų. Karališka karūna turi būti įnešama ant karališkos pagalvėlės. Nugalėtoja turėtų sedėti, o karūna turėtų būti dedama ne kreivai. Mergina turėtų jaustis patogiai, o ne drovėtis kreivos karūnos. Toks renginys turėtų vykti bent jau Operos ir baleto teatro rūmuose“, – savo pastabas renginio organizatoriams išsakė pašnekovas.

Mantas Petruškevičius

Anot pašnekovo, A. Kavaliauskaitė – iš tiesų verta dėmesio. M. Petruškevičiui įspūdį paliko jos laikysena, elgesys. Gilesnių išvadų stilistas daryti kol kas nelinkęs – žiūrės, kaip merginai seksis susidoroti su užklupusiu dėmesiu.

Kaip ir kitus apklausos dalyvius, M. Petruškevičių sužavėjo kerinti merginos šypsena: „Aš irgi būčiau už ją balsavęs. Labai malonu ir gražu žiūrėti į merginą, kai nešviečia jos privalumai, o dėmesys krypsta į šypseną. Kaip ne pas kai kurias, kurios pirma parodo biustus ir kitus vulgarius dalykus“.

Modelių agentūros „Supermodels“ savininke Jurgita Kiguolė: tai klasikinio grožio tipas

„Sutinku su komisijos sprendimu. Tai apskritai vienas pirmųjų kartų, kai mane nudžiugino „Mis Lietuva“ nugalėtoja. Tikrai elegantiška daili mergina su gražia šypsena – tai klasikinio grožio tipas“, – nugalėtoją įvertino modelių agentūros „Supermodels“ savininke Jurgita Kiguolė.

Jurgita Kiguolė ir Oksana Zlatkovaitė

Stilistės Agnės Jagelavičiūtės konkursas nesudomino. Žinoma moteris sakė net nesidomėjusi, kas šiemet pasipuošė karūna ir kaip atrodo nugalėtoja. Susilaikyti nuo komentarų nusprendė ir Asta Valentaitė. Vienos žinomiausių modelių agentūros Lietuvoje „Modilinos” savininkė, buvusi manekenė Jolanta Sadauskienė taip pat pripažino konkurso nestebėjusi ir nugalėtojos kol kas dar nemačiusi.

Renginio akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (278)