„Auksinis protas” – tai kassavaitiniai intelektiniai žaidimai, į komandas visoje Lietuvoje suburiantys išlavintus, aštrius, gudrius ir mąstančius protus. Kuo daugiau komandos per sezoną sukaupia taškų, tuo didesnis šansas patekti į dar aukštesnį lygį – televizijos žaidimą „Auksinis protas”.

Komandos iš visos Lietuvos deleguoja stipriausius savo narius, kurie LRT studijoje žaidžia jau individualiai – kiekvienas už save.

„Tai daugiakovė, kurią pamatę televizijos žiūrovai ir namuose įsitrauks į veiksmą, pajus įtampą ir azartą”, – sako intelektualių žaidimų asas A. Valinskas.

Išskirtines televizijos žaidimo „Auksinis protas” kovas tramdantys ir prižiūrintys A. Valinskas ir A. Tapinas žaidėjus išbando logikos ar greitos reakcijos reikalaujančiais klausimais, kurių pobūdis kiekviename etape yra skirtingas.

Žaidimą pradeda šeši žaidėjai, kurių kiekviename etape laukia skirtingos rungtys. Teisingus atsakymus į klausimus lemia ir greita reakcija, ir aštrus protas, ir sėkmė. Žaidėjų laukia keturi etapai, o finale kaunasi jau tik du žaidėjai, kurie paeiliui atsakinėja į itin suktus ir auksinio proto reikalaujančius A. Valinsko ir A. Tapino klausimus.

Kassavaitinio LRT žaidimo „Auksinis protas” nugalėtojas patenka į finalą – jis turi šansą ne tik būti tituluotas Lietuvos „Auksiniu protu”, bet ir laimėti unikalų svajonių prizą – kelionę aplink pasaulį.

Kaip patekti į žaidimą „Auksinį protas”? Vienas iš būdų patekti į televizijos žaidimą – naujienų portalas DELFI. Kiekvieną pirmadienį portale DELFI bus pateikiamas klausimas, į kurį atsakiusieji burtų būdu pateks į LRT žaidimą „Auksinis protas”. Kiekvieną savaitę LRT žaidime „Auksinis protas” žais vienas portalo DELFI skaitytojas arba skaitytoja, kurie turės lygiai tokius pat šansus kaip ir kiti žaidėjai laimėti svajonių kelionę aplink pasaulį!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)