„Su manimi visur sunku. Ir buityje, ir šiaip gyvenime. Todėl tikrai nereikia pavydėti Aistei, - kreipdamasis į Lietuvos moteris sakė verslininkas. – Aš labai džiaugiuosi, kad kažkas gali mane mylėti tokį, koks esu.“

Antanas prisipažįsta – jo praeitis slepia daugybę patirčių. Nors iš praeitų santykių Antanas jau turi atžalų, tačiau niekada nebuvo pribrendęs santuokai ir nejautė, kad gali įsipareigoti prieš Dievą.
Galime pajuokauti, kad tipinis 40-ties sulaukęs lietuvis jau meta savo šeimą ir paaugusius vaikus, o Antanas tik dabar pasiryžo vesti.

„Nežinau, kaip kiti vyrai, tačiau aš šiam žingsniui subrendau tik visai neseniai. Žiūriu į santuoką labai atsakingai, todėl jei dvejoji, geriau neskubėti”, - sako Antanas. Verslininkas neabejoja - vyrai savo išrinktosioms peršasi tada, kai nori įrodyti savo meilę arba bijo prarasti mylimąją.   

Antanas praeityje yra pridaręs daugybę klaidų. „Už visus nepavykusius santykius prisiimu kaltę. Buvau neatsakingas ir nesubrendęs”, - šiandien gyvenimo būdo laidoje “Nuo… Iki…” tiesiai šviesiai prisipažins žinomas vyras.

Antano vaikai jau suaugę, tačiau vyras sako, jog jiems reikėjo laiko susitaikyti, kad jis turės naują šeimą: „Niekada savo vaikų nelepinau brangiais automobiliais ar kitokiais turtais. Viskas, ką noriu jiems suteikti, tai pats geriausias išsilavinimas. Noriu, kad ir mano būsimi vaikai būtų smalsūs, alkani žinioms, pasitikėtų savimi ir norėtų daug gyvenime pasiekti, todėl kaip įmanydamas stengsiuosi juos išauklėti protingais ir intelektualiais žmonėmis“.

Guogų vestuvių ceremonijos metu kunigas Ričardas Doveika akcentavo, jog tikra meilė yra ta, kai savo išrinktąjį myli už nieką – nepaisant turtų ir padėties visuomenėje. Klausydami šių žodžių Antanas ir Aistė patikino neketinantys pragmatiškai dalintis ar bandyti apsisaugoti savo pinigų, todėl jų įsipareigojimuose vienas kitam vedybų sutarties nebus.

Antanas patikino, kad jo visai negąsdina net ir faktas, kiek daug verslininkų tuoj pat po vestuvių sulaukia pasiūlymo skirtis ir turi dalintis per ilgus metus uždirbtu turtu su naujai iškepta sutuoktine.
„Jie patys kalti, jei nemato, kokias moteris veda, - sako Antanas. – Jei jau taip atsitiko, turi prisiimti atsakomybę už savo pasirinkimus ir už tai susimokėti. O aš nenoriu gyventi su sutartimis ar su baime, kad mane paliks“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)