Kelis mėnesius nešiojęs ūselius ir barzdelę, kuri daug kam kėlė abejonių, 20 metų popmuzikos žvaigždė šią savaitę nusprendė, kad jų jau užteks, ir viską nusiskuto.

Iš pradžių trečiadienio vakarą socialiniame tinkle „Instagram“ jis paskelbė vaizdo įrašą, kuriame vonioje su vienu draugu jis laikė skustuvą.

„Ar turėčiau tai padaryti?“, – klausė save filmavęs J. Bieberis, vilkėdamas languotais flaneliniais marškiniais be rankovių. Kol bičiulis ragino jį skustis, „Confident“ atlikėjas vis dar mąstė apie savo išvaizdą.

Iš arti nufilmavęs savo ūselius ir barzdelę, J. Bieberis į kamerą sušnabždėjo: „Ilsėkitės ramybėje, šereliai“. Tuomet jis ištepė veidą skutimosi putomis ir ėmėsi darbo.

Netrukus J. Bieberis pademonstravo savo rankų darbą, paskelbdamas iš vonios kambario asmenukę su švariai nuskustu veidu.

„Mūsų berniukas atsikratė savo šereliais“, - pakomentavo jis savo kadrą. 
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)