Jaunieji prieš tuoktuvių ceremoniją elgėsi santūriai, tačiau neslėpė jaudulio. Ceremonijos metu abu šypsojosi ir dažnai žvilgčiojo vienas į kitą. Atlikus oficialiąją tuoktuvių dalį, jaunieji atsipalaidavo ir mielai pozavo fotografams.

Rudenį į Didžiąją Britaniją studijuoti išvykstantis atlikėjas prieš kelionę planavo savo mylimai merginai pasipiršti. Ir tik paprašius jos rankos ir širdies, galvojo ramiai važiuoti į svetimą kraštą mokytis.

„Tačiau vestuves paspartino į pasaulį ateisiantis vaikutis. Jis buvo labai lauktas ir planuotas. Todėl vestuves teko šiek tiek paspartinti. Nusprendėme įregistruoti civilinę santuoką, o kai mažiukas paaugs, ketiname iškelti krikštynas ir susituokti bažnyčioje“, - DELFI pasakojo P. Bagdanavičius.

Todėl pora į savo vestuves pasikvietė tik artimiausius šeimos narius ir giminaičius. Vestuvių puotą jaunieji žada iškelti tada, kai prisieks amžiną meilę prieš Dievą.

Nuotaka pasirinko vyro pavardę. „Dar prieš vestuves pildėme prekybos centro kortelę, ir Lina turėjo užrašyti savo duomenis. Buvo be galo miela, kai ji užrašė Bagdanavičienės pavardę“, - šypsojosi atlikėjas, kuris ketina dažnai grįžti į Lietuvą ne tik dėl koncertų, bet ir dėl to, kad neatitoltų nuo šeimos.

„Noriu stebėti, kaip augs pilvukas. Noriu būti šalia, padėti Linai, kai mažiukas gims. Nenoriu praleisti šio gyvenimo stebuklo. Todėl tik baigęs mokslus, iškart grįšiu į gimtinę. Be to, į Vilnių teks grįžti gana dažnai ir dėl koncertų“, - pasakojosi „el Fuego“ narys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)