„Tai jau devintasis mūsų televizinis projektas ir dar nebuvo nė karto, kad viskas vyktų sklandžiai“, – šįvakar intriguos M. Starkus. Šiemet sutartoje vietoje turėjusio laukti džipo nebuvo nė kvapo, tad kelionė tapo tik dar įdomesnė: besirinkdami naujus ratus keliautojai patyrė ne vieną nuotykį.

„Važiuosim kaip seni hipsteriai“, – po ilgų paieškų ištars Vytaras, išvydęs būsimos kelionės automobilį. „Čia turbūt kokio sodininkų suvažiavimo garbei išpuošta mašina“, – antrins Martynas. Kuo ypatinga ši mašina, paaiškės šio vakaro premjeroje „Visos Australijos dulkės“.

Ypač stebinanti bus Vytaro ir Martyno nakvynės vieta – palapinė ant... automobilio stogo. „Vycka, o kas nutinka jei naktį į tualetą užsimanai ir pamiršti, kad miegi antrame aukšte?“ – klaus Martynas.
Pasimatymas su dvylika koalų, iš kurių miegojo net dešimt, žiūrovams suteiks ypač gerų emocijų. „Jos turi nedaug energijos ir naktiniams klubams nėra pasiruošę“, – juoksis Martynas, pasakodamas, kad eukaliptų lapais mintančios koalos miega kone kiaurą parą – per 20 valandų, o glostyti galima vienintelę koalų vietą – užpakalį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)