Kompanijos „Videometra“ komunikacijos vadovė Vaida Skaisgirė sako, kad „surežisuoti“ tokio žmogaus kaip Andriaus Užkalnio poelgių yra tiesiog neįmanoma. Tačiau po vakar kilusio ažiotažo, anot pašnekovės, jos atstovaujama kompanija ėmė rimtai svarstyti galimybę pakviesti A. Užkalnį prisijungti prie kūrybinės laidos grupės. DELFI primena, kad „Videometra“ anksčiau yra kūrusi A. Užkalnio vestą laidą „Užkalnio 5“.

„Videometra“ viešųjų ryšiu kordinatorė ir internetinės laidos „VIRALas“ prodiuserė Justina Dirsė džiaugėsi kilusiu ažiotažu: „Man labai smagu, kad vos paleidus pirmąją internetinę laidą ji susilaukė šitiek dėmesio. Žiniasklaidos, visuomenės ir garsių šalyje žmonių - Andriaus Užkalnio, Aido Puklevičiaus“ „Užkalnio ir mūsų laidos vedėjo Mindaugo Papinigio susikibimas - netikėtas, bet, sakyčiau, sėkmingas. Juk naujausios prodiuserinės kompanijos „Videometra“ internetinės laidos pavadinimas - VIRALas. Panašu, kad viralas verda sėkmingai ir be mūsų įsikišimo“
Mindaugas Papinigis ir Justina Dirsė, V. Ščiavinsko nuotr.

DELFI primena, kad velnių malūnas įsisuko po to, kai A. Užkalnis išsityčiojo iš naujos laidos anonso. „Liepto galas. Internetų televizoriaus transliacijos priėjo iki logiško dugno, jį pramušė ir kasasi toliau į gelmes. Vestuvinė tema, tautiniais drabužiais mama a la „Duokim garo“, ir neprasikosėjęs zombis vedėjas iš „Night of the Living Dead“. Čia mus taip pasitinka naujasis sezonas, reik suprast. Mindaugai Papinigi, o tu man taip patikai. Kaip vyras. Kaip aktorius. Kaip viskas. O dabar“, – socialiniame tinkle rašė apžvalgininkas Andrius Užkalnis, pasipiktinęs naująja laida „Viralas“.

A. Užkalnis bumerangu sulaukė ir projekto vedėjo, kandaus aktoriaus Mindaugo Papinigio atsakymo. Jis buvo apibertas įvairiais epitetais ir išvadintas dėmesio auka.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)