Kaip DELFI portalui pasakojo „Giminių“ režisierius Saulius Vosylius, scenarijaus serialo kūrėjams keisti nereikėjo. Nes gegužės 19 dieną užgesęs 74-erių aktorius kaip nujausdamas nelaimę paprašė padaryti pertrauką ir kuriam laikui neįtraukti į istoriją Antano Šepučio herojaus.
Antanas Šurna

„Serialo tęsinys jau yra kuriamas. Tačiau Antanui dar esant gyvam scenarijų rašėme be jo herojaus. Taip su juo sutarėme. Buvome susitikę pasikalbėti dėl būsimo scenarijaus. Nusprendėme, kad padarysime pauzę, kol jis pasijus geriau. Antanas turėjo ir kitų problemų dėl sveikatos. Turbūt ir jis, ir aš nujautėme artėjančią nelaimę... prisipažįsta S. Vosylius. - Jei pamenate, po 88 serijų Antano Šurnos vaidinamas herojus buvo uždarytas į kalėjimą. Seriale jis tame kalėjime ir liko... Tačiau filme bus scenų, kuriose bus paminėta, jog Antano jau nebėra. Į scenarijų įpynėme epizodų, skirtų jo atminimui.“

Saulius Vosylius
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (106)