Visą mėnesį skaitytojai dalinosi meilės, kurios neturėjo būti arba kuriai trukdė kiti, istorijomis. Iš viso konkurse dalyvavo net 17 pasakojimų! Išrinkome daugiausiai kartų perskaitytas ir pikantiškiausias istorijas.

Pirmoji vieta atitenka Daivai, parašiusiai „Pamilusi užsienietį nuskrido į Indiją – ten motina surezgė tokią intrigą, kad lietuvei žemė išslydo iš po kojų“. Ji bus apdovanota romantika.lt prizu – 300 eurų dovanų čekiu. Antroji vieta atitenka Akvilei, parašiusiai „Turką pamilusi lietuvė per pirmą susitikimą išdavė savo paslaptį – vyro reakcija buvo neįtikėtina“ – ji gaus 200 eurų vertės dovanų čekį. O trečioji vieta atitenka Skaistei, parašiusiai „Su pasipūtusiu viršininku į komandiruotę Nicoje išvykusi Skaistė patyrė tikrą euforiją: jis mane gerai pamokė“. Skaistė bus apdovanota 100 eurų vertės romantika.lt dovanų čekiu. Su laimėtojais susisieksime asmeniškai.

Romantika.lt – prekės Jūsų intymiam gyvenimui ir seksualus apatinis trikotažas. Orgazmo investicijos.

Sveikiname ir laukiame jūsų kituose konkursuose!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją