Kviečiame skaitytojus dalintis linksmais, keistais ir kurioziškais nutikimais, įsirenginėjant namus. Galbūt atėję apžiūrėti naujos erdvės radote ne tai, ko tikėjotės? O gal planavote, kad viskas bus vienaip, tačiau staiga apsigalvojote ir teko keisti visą sprendimą? Gal vos įsikraustę dar neturėjote nei roletų, nei žaliuzių, ir teko ieškoti kūrybiškos išeities, pridengiant langus nuo kaimynų?

Parašykite savo istoriją mums ir dalyvaukite konkurse „Naujakurių nuotykiai“. Daugiausia dėmesio sulaukusio pasakojimo autorius laimės nuostabų prizą: net 100 eurų čekį DEXTERA produkcijai įsigyti!

Viskas, ką turite padaryti, tai aprašyti savo nuotykį įsikuriant ir atsiųsti adresu konkursai@delfi.lt arba įkelti tiesiai po šiuo straipsniu paspaudę pilką mygtuką. Jūsų pasakojimų lauksime iki rugpjūčio 7 dienos, o laimėtoją skelbsime rugpjūčio 10 dieną.

DEXTERA jau daugiau kaip 25 metus garsėja savo aukštos kokybės gaminiais, funkcionaliais saulės kontrolės sprendimais namams bei verslui. Klasikiniai roletai, roletai diena-naktis, žaliuzės ir tinkleliai nuo uodų – tai, be ko neapsieina nė vienas naujakurys ar būstas.

Roletai bei žaliuzės atlieka ne tik apsaugos nuo saulės funkcijas – jos kuria namų ar biuro stilių, estetiką. Todėl savo klientams DEXTERA siūlo ypač platų interjero ir eksterjero gaminių pasirinkimą: roletus, žaliuzes, markizes, pergola pavėsines bei kitus saulės kontrolės sprendimus.

Skubėkite dalyvauti konkurse ir sėkmės!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją