Rašykite laišką adresu pilieciai@delfi.lt, temos laukelyje įrašykite „Mano mama – vienintelė tokia“ ir siųskite iki gegužės 19 dienos. Laiško apimtis su pasakojimu apie mamą turėtų būti ne mažiau 100 žodžių. Jei papasakosite konkrečią istoriją ar įvykį iš mamos gyvenimo ar jūsų su mama bendravimo, ar pridėsite nuotraukų – dar geriau. Šis konkursas skirtas Mamos dienai, tad jį laimėję galėsite mamą dovanomis.

Prizai verti atskiro aptarimo! Pagrindinis prizas – savaitgalio poilsis dviem Birštono „Versmė“ su apgyvendinimu jaukiuose apartamentuose, 3 kartų maitinimu per dieną švediško stalo tipo principu ir net 6 gydomosiomis procedūromis per dieną kiekvienam. Taip pat „REVÙ CLINIC“ 100 eurų dovanų kuponas pasirinktoms procedūroms.

Antros vietos laimėtojo laukia Sveikatinimo programa „Versmėje“ dviem su apyvendinimu, 3 kartų maitinimu ir 3 gydomosiomis procedūromis per dieną kiekvienam. „REVÙ CLINIC“ dovanos 50 eurų dovanų kuponą pasirinktoms procedūroms.

Tai – dar ne viskas! Trečios vietos nugalėtojui atiteks dienos SPA „Versmėje“ procedūrų programa MAXI ir 50 eurų dovanų kuponas pasirinktoms procedūroms „REVÙ CLINIC“.

Birštono sanatorija „Versmė“ – tai daugiau nei 50 metų patirties gerinant jūsų sveikatą. Platus paslaugų asortimentas, aukštas profesionalumo lygis, kokybiškas poilsis, o svarbiausia – gydymas ir sveikatinimas natūraliais gamtiniais ištekliais.

„REVÙ CLINIC“ – tai regeneracija, estetika, visapusiškumas ir individualumas. Šie žodžiai atspindi jų požiūrį į žmogų ir puoselėjamas vertybes. Klinikoje galite rinktis platų procedūrų asortimentą: nuo korekcijų lazeriu iki SPA malonumų.

Skubėkite dalyvauti konkurse!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją