Humoras virtęs tiesiog patyčiomis, o tie Valinkso juokeliai, kaip ir tie jo „svogūnai“ – tiesiog supuvę. Kaip dar žemiau galima kristi, negu tyčiojantis iš vaiko? Vaikas juk nekaltas dėl to, kas yra jo tėvai.

Atvirai, išgirdus vedėjo žodžius, norėjosi tiesiog nusikeikti. Kiek dabar kalbama apie prastą vaikų psichologinę būklę, panikos atakas, nevaldomas patyčias ir net vaikų savižudybes. Ir tada, kaip niekur nieko, patyčios rodomos per televiziją kaip visiškai normalus ir priimtinas reiškinys. Tai labai neatsakinga tiek iš vedėjų pusės, tiek iš televizijos. Suprantu, renginys skirtos pasijuokti, bet dar kartą – prie ko čia vaikas?

Aišku, tiek pat atsakomybės tenka ir vaiko tėvams. Atrodo, kad Gražulis vedėsi dukrą specialiai, kad sulauktų dėmesio. Kaip pigu!

O ką veikė mama? Kodėl ji išleido mergaitę į tokį renginį? Aišku, negalėjo žinoti, kuo viskas baigsis, bet vis tiek – juk tai nėra vaikams skirtas renginys, ir daugelio juokelių ji vis tiek nesupras.

Man tikrai labai gaila vaiko, nuo tokio ankstyvo amžiaus turinčio kentėti už tėvų sprendimus. Lieka tik palinkėti jai stiprybės, nes jos, greičiausiai, dar prireiks.