Gulėdama ant lovos dar dažniau prisimenu ją, o ypač tais momentais, kai dejuojantys kaimynai puikiai girdisi dėl atidarytų langų tylią vasaros naktį. Įdomu, ar palaimos dejonių decibelų lygis neviršija leistinos normos po dešimtos vakaro. Tada, kai moterišką alsavimą ar šūksnius lydi stiprus duslus žemo tembro vienkartinis sudejavimas, tada tokie naktiniai garsai mane taip kaitina ir verčia galvoti apie ją ir tą kartu praleistą naktį.

Mokslo aiškinama, kad dažnais šūksniais nemonogamiška moteris informuoja ne savo mačo, o kitus potencialius vyrus apie jos puikią reprodukcinę sveikatą. O kai abipusiai šūksniai lydi dvi besimylinčias moteris? Kokia tada prasmė tų moteriškų dejonių?

Aš ją sutikau lankydama šokių pamokas, kurios vykdavo terasoje prie Baltojo tilto. O turėjau ją sutikti pažinčių programėlėje, kad ir tame pačiame Tinderyje. Šokių pamokose apsilankančiųjų intencijos neaiškios, gal tik pasišokti ateina, o pažinčių programėlių naudotojų tikslas aiškus nuo pirmo braukimo į dešinę – norima ilgalaikių ar trumpalaikių santykių. Tiesa, Tinderyje sunku vienas kitą sutikti vien dėl tų klampių ir nedraugiškų algoritmų, sukurtų tik didinti pelną ir pasimatymų verslo monetizaciją, o ne suporuoti tobulus egoistus arba vartotojiškus narcizus.

Aš jai pasiūliau pašokti, kitaip tariant, pasitrinti kūnais, o turėjau iš karto pabučiuoti, kad abiejų atomai galėtų vibruoti vienodu dažniu nuo pat pirmos nanosekundės. Nors kai kurie ritualiniai šokių žingsneliai sukurti įaudrinti vienas kitą ar pasitikrinti suderinamumą, tą dieną mudviejų sukinių rezonanso nebuvo.

Aš jai pasiūliau išgerti kartu kavos ir paplepėti apie išsilavinimą ar darbą, o turėjau iš karto pakviesti į savo butą. Netgi kavinėje atsisėdome vienas priešais kitą, kas apsunkino fizinę eskalaciją, o turėjau iš karto pasisodinti ant kelių, kad išvengti branduolinio nuomonių nesutapimo ar prisilietimų trūkumo.

Jai reikėjo vyro, o aš tą dieną jaučiausi moterimi. Dvi priešingos materijos anihiliuoja ir pavirsta energija. Vyriška materija ir moteriška materija turėjo pavirsti kažkuo daugiau – nedaloma trauka. O tą dieną to materijų priešingumo nebuvo, mes buvome du vienodai įkrauti krūviai, kurie vienas kitą stumia, o ne traukia.

Ir netgi kai kažkokiu stebuklingu būdu atsidūrėme jos bute, pasiūliau kartu pažiūrėti filmą apie draugus su privalumais, o turėjau pasiūlyti iš karto masažą. Mes koncentravomės į filmą, o ne viena į kitą. Romantinis filmas įsiterpė tarp mūsų tarsi trečias asmuo, labiau pažindinomės su pagrindiniais personažais negu viena su kita, o retkarčiais tas filmas net migdė. Kinas yra prasta idėja pirmam pasimatymui.

Ir visgi neužmigome… Ji troško pasijusti geidžiama ir užpildoma laukinio vyriškumo, o aš jai pasiūliau pamėginti vibratorių. Pasiūliau malonumo vibracijas, o turėjau pasiūlyti frikcijas. Na, o man patiko, kaip ji reagavo į mano pastangas jai suteikti malonumą. Atrodė, jog sekso žaislai yra jai toks įprastas dalykas. Pirma, ji jų turėjo savo stalčiuje, antra, palaimos bangos nuolat bėgo per jos kūną naudojant tuos žaislus. Buvo nepakartojama, peršokimas į kitą kvantinį lygmenį, net dabar šiurpuliukai nubėga...

Kitą dieną viskas buvo kitaip: jau pabudęs supratau, jog jaučiausi tądien vyru. Ji gulėjo šalia lovoje nepatenkinta vakarykščia kulminacija. Ketinau viską ištaisyti ir parodyti jai savo vyrišką pusę. Tą rytą prieš paneriant į tas gaivališkas gelmes, kurios sukelia nenumaldomą geismą, ji buvo nepasiruošusi tokiam mano virsmui. Rytas nebuvo visiškai tobulas, nors ir geresnis už vakarą. Neturėjo būti ir to staigaus instinktyvaus suspurdėjimo ryte ir to drebulio leidžiantis į kitą dimensiją. Neturėjo būti ir tokio atsipalaidavimo po stipraus išsilaisvinimo nuo vakarykščio nesusipratimo. Rodos, tąkart jos skruostai maloniai išraudo ir dingo užgniaužtas nepasitenkinimas po mano rytinio aistros proveržio.

Nors ir rytas, mano nuomone, nutrynė vakaro klaidas, ji daugiau nenorėjo susitikti. Sunku jai buvo suprasti, jog vieną dieną galima jaustis moterimi, o kitą – vyru. Sunku jai buvo priimti mano dvilypiškumą, nes ji nebuvo biseksuali. Dingo ji ir iš šokių pamokų, paliko ji mano orbitalę, sužadinta skirtingos dvilytiškos patirties vakare ir ryte. Kaltinu save, jog elgiausi ne taip, kaip turėjau, ir tai sutrikdė idealių santykių užuomazgą.

Tiesa, vienas pažįstamas prasitarė, jog ji yra galimai ištekėjusi. Negi aš jai tebuvau vienkartinis žaisliukas paįvairinti santuokinio gyvenimo rutiną? Dar kažkas pasakojo, jog ji yra vieniša mama, ir naujo tėvo savo vaikams neieško. Tai yra apkalbos, nors galėtų būti ir tiesa – nuo pat pradžių mūsų tolimesni santykiai jai buvo absoliutaus tabu konstanta.

Net nupurto pagalvojus, jog ta dvilypumu ir abejonėmis siuvinėta istorija buvo tokia kosminė. Ir jau antrą dieną neperprantu paprastos lygties sėdėdama bibliotekoje.

Šis pasakojimas dalyvauja konkurse Uždrausta meilė. Konkursą remia romantika.lt. Romantika.lt – prekės Jūsų intymiam gyvenimui ir seksualus apatinis trikotažas. Orgazmo investicijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją