„Šį mobilųjį telefoną pardavinėjau skelbimų portale. Atsirado susidomėjusių, todėl gegužės 11 dieną susitikau su galimais pirkėjais. Iš pradžių susitikome Dainavos mikrorajone. Jie apžiūrėjo mobilųjį, tačiau jis buvo išsikrovęs. Tuomet tariami pirkėjai pasakė man, kad jie vyks pažiūrėti dar vieno juos dominančio mobiliojo telefono ir paprašė per tą laiką įkrauti siūlomą telefoną“, – sako nukentėjusysis.

Pasak kauniečio, po kurio laiko jis vėl sulaukė tų pačių galimų mobiliojo telefono pirkėjų skambučio. Vaikinai esą teigė jau grįžę atgal į Žaliakalnį ir paprašė kauniečio atvažiuoti, kad šie dar kartą galėtų apžiūrėti įrenginį.

„Susitikome jų pačių nurodytu adresu. Pirkėjai buvo du vaikinai – vienas sėdėjo šalia manęs mano automobilyje ir apžiūrinėjo, o kitas vaikščiojo greta lauke. Jie nusprendė pirkti mano siūlomą mobilųjį. Tuomet vaikinas, vaikščiojęs lauke, paprašė manęs cigaretės – atidariau automobilio langą ir jis papurškė man į akis dujų balionėliu bei nubėgo“, – pasakoja kaunietis.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas tikina bėgęs ilgapirščiams iš paskos, tačiau šie pasimetė skersgatviuose, nusukę į kiemus, už tvoros. „Veiksmas vyko Zanavykų gatvėje, aikštelėje, netoli Žaliakalnio turgaus. Pasak vyro, vagišiams gali būti apie 20-25 metus. Apie vagystę kaunietis pranešė policijos pareigūnams, vyksta tyrimas.