Ar jums teko matyti, kas šiandien vyko Lietuvos mokykloje?

Prieš 20-30 metų už tokius darbelius dar nesubrendusių smegenų vaikų tėvams būtų taip riesta, kad net baisu pagalvoti.

Tol, kol „šiuolaikiniai“ tėvai nesusiremontuos savo galvų atlikdami savo pareigas – vyrai vyriškas, o moterys moteriškas, tol kol vyrai nesiims ant savo pečių atsakomybės už savo šeimas, o moterys nepateikinės savęs kaip k****s, tol jų vaikai masiškai virs žvėrimis, o dar vėliau tas pavirtimas žvėrimis taps visuomenei priimtina norma.

Esu ne kartą gyvenime ir aš susimovęs, kritinėse situacijose likęs pasyvus. Labai daug ryžto kainuoja imti ir pastovėti už savo pareigas. Bet dar daugiau kainuoja kančios tų pareigų neatlikus. Šiuo atveju visa tai galėjo sustabdyti vienas ar keli klasės mokiniai – įsikišę ir pasakę – „STOP, ne gyvuliai esame“!

Tai būtų kur kas lengviau, nei vėliau likusį gyvenimą laikyti save pasyviu skuduru, kai pasyvumas būtų neigiamesnis poelgis, nei aktyvus išdėstymas savo pozicijos, kad ir kaip tai nelengva būtų.

Daugiau informacijos apie įvykį galite rasti čia.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Pasidalinkite savo mintimis – galbūt jums taip pat yra tekę mokykloje matyti situacijų, kai mokiniai ar mokytojai elgėsi agresyviai? Kaip manote, kas tokį elgesį lemia? Savo mintis siųskite el. paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Mokykla“.