Ir akytės šio mielo rainiaus jau beveik pasveiko, nors vaistus lašinti dar kurį laiką reiks. Dar šiek tiek laiko reiks ir tam, kad visiškai atsistatytų kvėpavimo funkcijos, nes nuo įsisenėjusios ligos Vasiukui kiek sunkiau kvėpuoti.

Vasiai kol kas dar paskirtas „lovos režimas“, todėl jis ir toliau gyvena klinikos stacionare, gauna paskirtus antibiotikus, jam vitaminais stiprinamas organizmas.

Žinios – džiuginančios, bet šiandien šioje istorijoje turime ir dvi bėdas.

Pirmoji – mūsų savanorių namai perpildyti, todėl net ir labai norint neturime, kur pasveikusio katinėlio priglausti. Vasia neturės kur eiti, nebent grįžti po balkonu, kuris daugelį metų buvo jo namais. Šaltais, drėgnais, dažnai negailestingais.

Mes svajojame apie tai, kad pasveikus senjorui netektų grįžti gyventi atgal po balkonu, todėl prašome Jūsų pagalvoti – gal namuose atsirastų vietos šiam katinėliui? Vasilijus yra ramus, neįkyrus, džiaugsis ir bus dėkingas, turėdamas saugų prieglobstį. Jis niekada neturėjo draugų, niekada paslapčiomis nežvelgė pro langą, laukdamas grįžtančio mylimo žmogaus, niekada nešventė gimtadienių ir niekada, kad ir kaip pats to troško, nebuvo mylimas ir reikalingas.

Nereikia bijoti vyresnio amžiaus katinėlių. Globojame ir tokius, todėl galime tik pasakyti, kad jie tikrai supranta, ką reiškia gyventi, jų akyse spindi gyvenimo patirtis ir išmintis. Net jų bendravimas su žmogumi kitoks – tikresnis, brandesnis, nuoširdesnis. Ir tikrai jie visiškai nesiveržia laukan, atvirkščiai, be galo brangina namus, šiltą guolį ir mylimą žmogų

Būtų labai neteisinga pasveikusį, bet solidaus amželio ir dar negirdintį Vasią paleisti laukan. Padėkite, neleiskite jam grįžti ten, kur jis praleido savo vaikystę, paauglystę... Visą gyvenimą... Kur jis vargo ir šalo.

Gal kaip tik Jūs svajojate apie nuostabų, ramų ir patikimą augintinį? Priimkite jį į savo namus ir turėsite tikrą draugą, su kuriuo ramiai vakarus leisite prie TV, su kuriuo kartu galėsite užpūsti dar daug žvakučių ant gimtadienio torto!

Susisiekti – tel. 8 602 63 641, el. paštas anzelika.lggd@gmail.com (Vilnius). Į naujus namus Vasią išlydėsime paskiepytą ir pažymėtą mikroschema (jis jau kastruotas).

Antroji bėda – nesurinkome tiek paramos, kiek kainuoja Vasiuko gydymas. Ačiū Elenai, Eglei, Violetai, Andrėjui ir Daivai, kurie neliko abejingi ir prisidėjo prie išlaidų. Gydymas vis dar tęsiamas, Vasios gyvenimas klinikos stacionare irgi turi savo kainą, todėl dar kartelį kviečiame jautrius ir turinčius galimybę pagelbėti, nenusigręžti.

Jeigu norite paaukoti Vasios gydymui, rekvizitus paramai rasite VŠĮ „Kaimo grandinė“ feisbuko paskyroje arba parašę el. paštu anzelika.lggd@gmail.com

Kiekvieno mūsų širdis pasiilgusi dėmesio, meilės ir pagarbos! Ačiū už Jūsų gerumą ir supratimą!