Jis – dar jaunas katinėlis, jam maždaug vienuolika mėnesių. Su broliukais jis buvo pagautas kieme ir paimtas į laikiną globą, išgydytas, kastruotas, paskiepytas. Dovanojamas bus tik čipuotas.

Ieškomi tokie žmonės, kurie supranta, kad katinas gyvena daugiau nei dešimt metų, o tai – daug. Kurie neišmes jo į gatvę, jei jis išvers gėlę ar padraskys lovą. Ieškomi žmonės, kurie supranta, kad katinai irgi serga ir juos reikia gydyti, kurie nepagailės pinigų ir nesakys – juk čia tik katinas.

Katinėlis yra labai meilus, draugiškas, jeigu tik pamato, kad atsigulei ant lovos, iškart ateina pagulėti šalia arba ant pilvo, susisukęs į kamuoliuką. Judrus, žaismingas. Linksmas mažas kačiukas, kuriam reikia savo namų, nes pas globėją kačių būryje jis jaučiasi nelabai gerai, jam trūksta dėmesio ir žaidimų. O žmogų šis katinas labai myli, jam labai patinka žmogaus dėmesys, glostymai, ypač ausyčių pakasymai. Tada jis atsipalaiduoja, užsimerkia ir murkia. Katinėlis nesikandžioja, žaizdamas neleidžia nagučių ir nesidrasko.

Ryte katinas ėda sausą maistą, o vakare tinka ir žalia mėsa bei konservai. Jis – tvarkingas. Kartais gal net per daug, nes viską mėgsta labai kruopščiai užkapstyti, tad kartais truputį persistengia ir prikapsto kraiko ant žemės, bet taip pasielgia ne iš blogos valios.

Kačiukas labai myli žmogų, vakare visada ateina miegoti į lovą. Susisuka kojų gale ar prie šono, todėl jam tinka tik tokie šeimininkai, kuriems katinas lovoje yra normalu. Jei susidomėjote, skambinkite globėjai, pasiteiraukite ir galėsite atvykti susipažinti.

Susisiekti – tel. 8 634 46 692 (Asta), Vilnius.