Išskirtinai sugadinto automobilio nuotrauka pamažu pradėjo plisti skirtingose feisbuko grupėse – jį įamžino ir Robertas V., sutikęs nuotrauka pasidalinti su DELFI. Vaikinas pasakojo automobilį nufotografavęs Žygio ir Verkių g. sankryžoje, jau vežamą tralo. Nenuostabu – „Nissan Juke“ langai buvo uždažyti žaliais dažais, tad juo vairuotojui važiuoti būtų buvę ne tik sudėtinga, bet ir pavojinga.

Nors iš pirmo žvilgsnio vaizdas nuotraukoje gali atrodyti kaip piktas pokštas ar filmuojamo filmo scenos dalis, kaip DELFI patvirtino policija, į juos iš tiesų pirmadienio rytą kreipėsi automobilio savininkė. Transporto priemonė dažais buvo išpurkšta gegužės 8 d., ankstų rytą.
Išterliotas automobilis. Foto / Robertas V.

Įdomu tai, kad toje vietoje, kur dažais buvo išpurkštas nuotraukoje matomas automobilis, aplinkinėse gatvėse išterliotos dar dvi transporto priemonės. Šiuo metu informacija tikslinama, o artimiausiomis dienomis bus pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Automobilius išterliojusiam žmogui gresia rimti nemalonumai. Pagal Baudžiamojo kodekso 187 straipsnį, tas, kas sunaikino ar sugadino svetimą turtą, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Prašome Jūsų papasakoti – ar jums yra tekę atsidurti situacijoje, kai panašiu būdu buvo sugadintas jūsų automobilis? Galbūt esate patyrę kerštą iš artimo žmogaus? Pasidalinkite savo istorija el. paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Kerštas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (137)