Į mūsų namus ji atkeliavo iš Balsių kaimo (čia jos laukė, deja, eilinio, kaime nepageidaujamo kačiuko likimas), būdama vos daugiau nei mėnesio amžiaus. Tada nešiojausi ją chalato kišenėje, nes traškesys, bumbtelėjimas ar čiaudulys buvo patys baisiausi garsai, o chalato kišenėje – ir šilta, ir smagu.

Visa tai truko ne daugiau kaip savaitę, o tada prasidėjo begalinis dūkimas, žaidimai, vazonų kapstymai. Ji kaip magnetukas traukia visus, kas ją pamato, nes žmonės Kisiūnei – įdomiausias žaislas. O geriausia – plikos pėdos!

Tačiau net labiausiai padūkusi katė, atėjus vakarui, minkštais žingsneliais atkeliaus į lovą ir susirangys šalia, suteikdama neapsakomą švelnumo ir jaukumo jausmą, nors ką tik tu ją vaikeisi su šukomis ar nagų žirklutėmis.

VšĮ „Gyvūnų gerovės iniciatyvos“ projekto „neBrisius.lt“ idėja užsikrėtė nuo Amerikoje vykusio „Why We Rescue“ ir, gavę idėjos autorių leidimą bei palaikymą, pradėjo analogišką ilgalaikį projektą Lietuvoje. Projekto metu fotografuojami žmonės su augintiniais, priglaustais iš prieglaudų ar gatvės, talpinamos jų laimingos istorijos, kurios, tikimės, užkrės vis daugiau ir daugiau žmonių! Prisijunk prie projekto „neBrisius.lt“! Dėl detalesnės informacijos kreipkitės el. paštu info@ggi.lt.