Galbūt žinote kiaušinių marginimo būdų, kurie dar nebuvo aprašyti portaluose ir žurnaluose? Sugalvojote savo techniką, kuri padeda išgauti ant kiaušinių nuostabius ornamentus? Prašome pasidalyti jus receptu – už tai vienam Jūsų padovanosime knygą!

Savo receptą galite siųsti pilieciai@delfi.lt su prierašu „Margutis“ arba spausdami pilką mygtuką teksto apačioje. Jei galite, prašome pridėti ir margučio nuotrauką!

Konkurso taisyklės:

1. Konkursas vyksta iki balandžio 17 d. – iki šios dienos galima siųsti receptus, kurie portale gali būti publikuojami ir vėliau;

2. Dalyvauti žaidime gali visi. UAB „Delfi“ darbuotojai žaidime dalyvauti negali;

3. Nugalėtojas/-a renkamas/-a redakcijos ir bus skelbiamas balandžio 18 d. iš visų dalyvavusių žaidime. Nugalėtojas ar nugalėtoja bus skelbiamas konkursiniame tekste ir jam/jai pranešama asmeniškai žaidime nurodytu el. paštu.;

4. Konkurso prizas – redakcijos parinkta knyga;

5. Konkurso dalyvis sutinka su šiomis Taisyklėmis ir pareiškia, kad jis/ji pateikia savo duomenis delfi.lt savo noru ir sutinka, kad jo/jos pateikti duomenys, būtų saugomi delfi.lt duomenų bazėje 3 savaites. Konkurso dalyvis pateikia savo duomenis delfi.lt tam, kad tretieji asmenys (šiuo konkrečiu atveju konkurso prizo steigėjas) galėtų prie šių duomenų prieiti, juos peržiūrėti ir kopijuoti, norėdamas susisiekti su konkurso dalyviais.

Dėkojame žmonėms, pasidalinusiems savo kiaušinių dažymo receptais! Nugalėtoju tapo skaitytojas, atsiuntęs receptą „Kiaušinių dažymas svogūnų lukštų karpiniais“. Prašome jį susisiekti su redakcija el. paštu kamile.baubinaite@delfi.lt!