Patarkite kitoms poroms – ar tokiu atveju įmanoma išsaugoti santykius? Papasakokite, kaip tai padarėte. O galbūt jūs esate tas, kurio gyvenime netikėtai atsirado naujas susižavėjimo objektas, nors manėte, kad jūsų santykiai – puikūs? Kaip manote, ar nauja simpatija būtinai reiškia santykių pabaigą, o gal tik simbolizuoja atsiradusią rutiną?

Laukiame Jūsų istorijų ir nuomonių bei patarimų – jei norite papasakoti asmeninę patirtį, anonimiškumą garantuojame.

Už drąsą ir atvirumą dviem žmonėms padovanosime po I. Liutkevičienės knygą „15 metų su Galina Dauguvietyte“! Savo istoriją galite siųsti pilieciai@delfi.lt su prierašu „Istorija“ arba spausdami pilką mygtuką teksto apačioje.

Konkurso taisyklės:

1. Konkursas vyksta iki balandžio 17 d. – iki šios dienos galima siųsti tekstus, kurie portale gali būti publikuojami ir vėliau;

2. Dalyvauti žaidime gali visi. UAB „Delfi“ darbuotojai žaidime dalyvauti negali;

3. Nugalėtojas/-a renkamas/-a redakcijos ir bus skelbiamas balandžio 18 d. iš visų dalyvavusių žaidime. Nugalėtojas ar nugalėtoja bus skelbiamas konkursiniame tekste ir jam/jai pranešama asmeniškai žaidime nurodytu el. paštu.;

4. Konkurso prizas – dviem žmonėms po I. Liutkevičienės knygą „15 metų su Galina Dauguvietyte“;

5. Konkurso dalyvis sutinka su šiomis Taisyklėmis ir pareiškia, kad jis/ji pateikia savo duomenis delfi.lt savo noru ir sutinka, kad jo/jos pateikti duomenys, būtų saugomi delfi.lt duomenų bazėje 3 savaites. Konkurso dalyvis pateikia savo duomenis delfi.lt tam, kad tretieji asmenys (šiuo konkrečiu atveju konkurso prizo steigėjas) galėtų prie šių duomenų prieiti, juos peržiūrėti ir kopijuoti, norėdamas susisiekti su konkurso dalyviais.

Dėkojame visiems dalyvavusiems – konkurso nugalėtoja tapo DELFI skaitytoja Vaida, pasidalijusi patirtimi tekste „Negalėjau patikėti, ką išdarinėja mano vyras – jo paslaptį atskleidė viena žinutė“, ir DELFI skaitytojas, pasidalijęs tekstu „Nežinau, kaip gyventi, – po mylimosios poelgio pasaulis suvirpėjo po kojomis“. Su jais susisieksime asmeniškai!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)