„Noriu pakviesti visus kauniečius pasivažinėti „linksmaisiais kalneliais“ aikštelėje, prie parduotuvės „Trys berželiai“. Ši aikštelė – Kauno miesto savivaldybės nuosavybė. Tačiau, atrodytų, kad niekada nebuvo remontuota. Pasivažinėti čia – tikrai „smagu“, tik rekomenduoju tai daryti vienam vairuotojui, nes, jei į automobilį įsisodinsite bendrakeleivį, dugnu galite tiesiog „pasikabinti kalno viršūnėje“, – piktinasi portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja Agnė.

Ji teigia kreipusis į Kauno miesto savivaldybę prašydama spręsti minėtos aikštelės būklės klausimą. Tačiau sprendimas nebuvo itin veiksmingas. „Jie tik atvežė kažkokio mišinio, užpylė ir po lietaus kalneliai dar labiau išaugo“, – tikina moteris.

Portalui „Kas vyksta Kaune“ pavyko susisiekti su Kauno savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėju Aloyzu Pakalniškiu. Jo teigimu, automobilių stovėjimo aikštelė yra valstybinėje žemėje. Keletą kartų aplink ją esančioms įmonėms buvo siūlyta sutvarkyti aikštelę. Tačiau esą teigiamų atsakymų iš verslininkų sulaukta nebuvo. „Kuomet bus tvarkomas Taikos prospektas (planuojama šiemet), tuo pat metu kompleksiškai bus sutvarkyta ir minėta aikštelė“, – tvirtina A. Pakalniškis.