Visų pirma noriu kreiptis į tuos, kuriems ne vieta žemėje. Į visus tuos kurie žudė ar kažkada žudys (gal susimąstys biškį prieš darydami nesąmonę).

Ar jūs tikrai tokie naivūs, kad galvojate, jog niekada jūsų nesuras ir neišsiaiškins nusikaltimo???

Kiek buvo tokių, kurie jauną merginą ir bagažinėje sudegino ir pakeleivę išprievartavo ir nužudė.

Ir ką, ogi vis tiek išsiaiškino, kas tai įvykdė. Ir ką? Ogi gavote daug metų. O būtumėte tiesiog pagrobę mašiną, merginą palikę, o jei surastų jus, tai mažiau gautumėte. O kam žaloti kito žmogaus ir jo artimųjų gyvenimus? Ir dar savo.

Nors jums nei savo, nei kitų nerūpi, jūs gi smegenų neturite. O dabar pūsite kalėjime ir dar už mūsų pinigus. Bet pagalys turi du galus, gausite, ko jums reikia. Dievas jums smegenų pagailėjo, bet bausmės nepagailės.

Dabar noriu kreiptis į visus žmones. Nebūkime abejingi, reaguokime.

Ar kažkas įtartino, ar šauksmai, ar vaikas už sienos verkia ir girdite keistus garsus, gal muša, gal ne. Nespėliokite, o praneškite.

Užkirskime kelią kiek tik įmanoma visokioms baisybėms, tragedijoms.

Taip žinau, kartais pareigūnų, kitų institucijų darbuotojų aplaidumas, abejingumas nužudo mūsų neabejingumą. Netikime, kad jie ką nors padarys. Bet nereikia ir mums tokiems būti.

Darykite kas tik nuo jūsų priklauso, skambinkite, rašykite, praneškite, kreipkitės aukščiau. Galima pramušti tą abejingumo sieną ir užkirsti kelią, užbėgti įvykiams už akių. Aš tikiu. Tik reikia mums visiems veikti. Yra tikrai yra ir tinkamai dirbančių savo darbą.

O dar noriu ir į policiją kreiptis. Į tą, kuri nereagavo į pirmosios moters pareiškimą, kad ją vijosi.

Aišku, kam ten kreipti dėmesį, neaišku kas ten, kažkokie chuliganai, ko čia vėjo laukuose ieškoti (čia sarkazmas).

O vat blogai, į tokius dalykus reikia rimtai kreipti dėmesį, nes jei vieną kartą buvo, gali būti ir dar, jei jau taip daro, reiškia iš tokių žmogystų nieko gero nelaukti. Vadinasi, jie yra chuliganiukai ir kažką dar iškrės. Šiuo atveju policija, kuriai buvo pranešta nepadarė savo..

Manau mums visiems tai pamoka ir tikiuosi, kad kažkas ateityje susimąstys ir reaguos. Bent jau man tai didelė pamoka daryti kažką, kas nuo manęs priklauso, bent minimaliai, bet daryti...

Pagarba visiems neabejingiems žmonėms, kurie padėjo tyrimui ir policijai, kuri tikrai dirbo savo darbą bei greitai išaiškino nusikaltimą.

Užuojauta artimiesiems, ilsėkis ramybėje, Ieva.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (364)