Pasidalykite patirtimi: ar verta paklausyti nuojautos, sakančios, kad antra pusė nėra ištikima? Papasakokite, ar esate bandę kito žmogaus vardu patikrinti savo meilės ketinimus? O gal jums yra buvę atvirkščiai? Kaip reagavote į tokius merginos/vaikino žaidimus?

Vienam jūsų už atvirumą ir pamokas padovanosime prizą – I. Liutkevičienės knygą „15 metų su Galina Dauguvietyte“ ir 6 mėn. „Moters“ žurnalo prenumeratą.

Savo istorijomis galite dalintis el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Pavydas“ arba spausdami pilką mygtuką žemiau. Jūsų anonimiškumą garantuojame.

Skaičius ant konkurso nuotraukos rodo, kiek žinučių žmonės jau atsiuntė bei kiek dienų liko iki konkurso pabaigos.

Konkurso taisyklės:

1. Dėmesio, šiuo metu sulaukėme dviejų konkurso dalyvių – jis pratęsiamas iki kovo 22 d. – iki šios dienos galima siųsti tekstus, kurie portale gali būti publikuojami ir vėliau;

2. Dalyvauti žaidime gali visi. UAB „Delfi“ darbuotojai žaidime dalyvauti negali;

3. Nugalėtojai/-os renkami/-os redakcijos ir bus skelbiami kovo 23 d. iš visų dalyvavusių žaidime. Nugalėtojas ar nugalėtoja bus skelbiamas konkursiniame tekste ir jam/jai pranešama asmeniškai žaidime nurodytu el. paštu.;

4. Konkurso prizasI. Liutkevičienės knyga „15 metų su Galina Dauguvietyte“ ir 6 mėn. „Moters“ žurnalo prenumerata;

5. Konkurso dalyvis sutinka su šiomis Taisyklėmis ir pareiškia, kad jis/ji pateikia savo duomenis DELFI savo noru ir sutinka, kad jo/jos pateikti duomenys, būtų saugomi delfi.lt duomenų bazėje 3 savaites. Konkurso dalyvis pateikia savo duomenis delfi.lt tam, kad tretieji asmenys (šiuo konkrečiu atveju konkurso prizo steigėjas) galėtų prie šių duomenų prieiti, juos peržiūrėti ir kopijuoti, norėdamas susisiekti su konkurso dalyviais.

Dėkojame visiems dalyvavusiems – konkurso nugalėtoja tapo teksto „Atrodėme darni pora – tik aš žinojau jo nuodėmę“ autorė! Su ja susisieksime asmeniškai!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją