Kodėl būtent jis? Nes jo neįmanoma nepamilti. Tikrai. Jį pamilsta visi, kas su juo susipažįsta. Su Viržiu praleidžiu visą savo laiką. Tada, kai jis atsirado mūsų šeimoje, ėmiausi verslo ir Viržis iškart tapo to verslo veidu (ar snukučiu). Jis dalijasi savo gyvenimo akimirkomis „Aroma Lab“ feisbuko paskyroje ir turi daug gerbėjų.

Jo pavyzdžiu siekiu parodyti, kad paprasti prieglaudinukai gali būti labai mieli ir protingi, jei tik suteiksime jiems galimybę. Taigi, mes kartu esame kone visą parą. Kartu dirbame, žaidžiame einame pasivaikščioti, lankomės gyvūnams draugiškose kavinėse, sportuojame ir bėgiojame.

Kai keliaujame pailsėti į Druskininkus, Viržis būtinai vyksta kartu, nes viešbutį renkamės tokį, kuriame laukiami keturkojai bičiuliai. Naujuosius metus Viržis planuoja sutikti Laplandijoje. Jis labai prie mūsų prisirišęs ir visur nori būti kartu. Kadangi yra įpratęs visuomet būti šalia žmogaus, jam labai sunku, jei bent valandą tenka pabūti vienam namuose.

Viržis su mumis jau šiek tiek daugiau nei metus ir čia bus mūsų antrosios Kalėdos drauge. Geriausia dovana jam – šuniški žaislai. Jis tiesiog pamišęs dėl kamuoliuko. Visi be išimties būna priversti mesti jam kamuoliuką, nes jis nesidrovi prieiti prie žmogaus, kad ir sporto aikštelėje, numesti žmogui prie kojų savo kamuoliuką ir laukti, kol šis susipras jį mesti. Jeigu nesusipranta – tenka išprašyti lojimu.

Jis yra labai linksmas ir žaismingas šuo ir be galo moka džiaugtis viskuo, išskyrus maudynėmis ir apsilankymais pas veterinarą. Bet štai dantis valytis jam patinka. Kartais pastebime, kad jis tampa šiek tiek išlepintas, bet nieko nenorime keisti.

Šis šuniukas tikrai pakeitė mūsų gyvenimą. Su juo kiekviena gyvenimo minutė tampa jaukesnė. Atrodo, net ir knygos tampa įdomesnės, kai šalia guli į šiltą kamuoliuką susisukęs Viržis.

VšĮ „Gyvūnų gerovės iniciatyvos“ projekto „neBrisius.lt“ idėja užsikrėtė nuo Amerikoje vykusio „Why We Rescue“ ir, gavę idėjos autorių leidimą bei palaikymą, pradėjo analogišką ilgalaikį projektą Lietuvoje. Projekto metu fotografuojami žmonės su augintiniais, priglaustais iš prieglaudų ar gatvės, talpinamos jų laimingos istorijos, kurios, tikimės, užkrės vis daugiau ir daugiau žmonių! Prisijunk prie projekto „neBrisius.lt“! Dėl detalesnės informacijos kreipkitės el. paštu info@ggi.lt.